Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaaaczeeeegoooooo

Ciągątki do dziczyzny

Polecane posty

Gość dlaaaczeeeegoooooo

Mimo ze mam dziewczyne od 4 lat i jest nam dobrze to mnie ciagle ciagnie do cudzych kobiet. Np ide ulica i patrze idzie super laska z duzymi piersiami, to odrazu mysle, ze zajebiste ma piersi, ze super takie duze, a potem sobie mysle, ze przeciez moja tez takie mam ale jakos u niej mnie to nie kreci. Na ulicy wiekszosc mi sie podoba i na wiekszosc mam ochote:/ cooo roobic

Gość dlaaaczeeeegoooooo
pomozcie????

Gość to zostaw ja skoro cie juz nie
pociaga i pieprz sie z innymi

Gość to oznacza
ze juz czas na zmiane

Gość dlaczego?
bo twierdzisz ze wszystkie inne sa lepsze od twojej, juz sie nia znudziles, nie doceniasz tego co masz, pozniej obudzisz sie z reka w nocniku jak ci ja ktos podprowadzi :)

Gość dlaaaczeeeegoooooo
a jak mozna probowac to zmienic? na nowo sie zainteresowac? bo nei chce jej zostawiac, dobrze nam razem, ale brakuje mi tego pociagu do niej

Gość a ja myślałam że cię
dziczyzna interesuje :D myśliwy :P

Gość widoczniej jej nie kochasz
nie zmienisz tego , jedyne wyjscie zmienic dziewczyne

Gość dlaaaczeeeegoooooo
ale ja nie chce sie z nia rozstawac, dobrze nam razem, chodz z drugiej strony czasem tak bardzo mnie denerwuja w niej jakies glupoty, ehh jestem w kropce, nie wiem co robic, i chyba nie umialby sie z nia rozstac bo ona by tego nie zniosla

Gość co cie w niej denerwuje?
to jak wyglada czy to jaka jest? Nie rozumiem skad u ciebie takie przekonanie "dobrze nam razem jest lub ona by tego nie zniosla? Proponuje mowic tu w swoim imieniu. Skad ta pewnosc ? A moze ty bys tego nie zniosl?

Gość dlaaaczeeeegoooooo
denerwuje mnie czasem sposob w jaki cos opowiada, jej poglada na jakas sprawe itp, ale to nie sa wazne sprawy tylko jakies pierdoly, a wiem ze by tego nie zniosla bo jest bardzo za mna i nie przeczuwa zadnego zagrozenia, planuje nasz dom, dzieci, slub itp...

Gość ,l,l,,l,l,mkmkmk
sama planuje? Czy moze razem planujecie? Skoro nie planujesz z nia przyszlosci to lepiej zakonczyc to jak najszybciej. A tak w ogole to co masz zamiar zrobic?

to moze porozmawiaj z nia o tym... ze bardzo ja kochasz ale ze nie jest juz jak dawniej... ze czujesz jakby to wszystko sie juz unormowalo... ze chcialbys zeby bylo na poczatku... moze zaplanujcie cos razem... cos nowego innego... rozmowa z nia o tym wszystkim jest najważniejsza.

Gość dlaaaczeeeegoooooo
niby razem planujemy, niby jej przytakuje, ale cos mnie wewnetrznei ciagnie w inne strony, mimo ze nie chce, mimoo ze chcialbym z nia byc i zawsze bylo nam super, moze to chwilowy moj kryzys? moze to minie i znowu bede umial sie nia cieszyc?

Gość dlaaaczeeeegoooooo
pomozcie