Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnobialatecza

Spróbujmy jeszcze raz?

Polecane posty

Przejdę od razu do sedna. Byliśmy ze sobą prawie pół roku. Ja tu, On tam, mam synka, pokochali się nawzajem, plany, marzenia itp, itd. Dwa miesiące temu przeniósł się do mojego miasta, znalazł pracę, szukaliśmy mieszkania... Było idealnie... Prawie. Wiedziałam o jego burzliwej przeszłości z dziewczynami, jednak ze mną było inaczej... Wszyscy mówili, że się zmienił, ja nie widziałam w nim nic z tego 'starego' faceta, choć fakt, bajere miał i nawet nieświadomie czasem coś powiedział a kobitka w sklepie robiła maślane oczy... Ostatnio okazało się że przez 4 miesiące bycia ze mną rozmawiał z innymi laskami na necie, przesyłali sobie zdjęcia, uprawiali sex przez internet (wcześniej nie wierzyłam że można zdradzić przez internet)... Teraz się właśnie tak czuję - zdradzona... Rozstaliśmy się a on się tłumaczył, że nawet nie pamiętał o tych rozmowach, że dla niego one nic nie znaczyły... Kocham Go, chcę z nim być ale nie potrafię o nim zapomnieć... Kochamy sie nawzajem, wiem że on był głupi i zrobił swinstwo, ale tego żałuje i wiecej tego nie zrobi... Jestem pierwsza osoba w jego zyciu ktora dla niego tyle znaczy... Czy mam uwierzyc ze dla mnie na prawde sie zmieni? w koncu od 2 m-cy tego nie robi, mowil ze zrozumial ze ze mna to na powaznie i ze chce być tylko ze mna i z moim synkiem i nic wiecej sie dla niego nie liczy... Nie potrafie wybrac... boli mnie kazdy dzien bez niego ale nigdy mu nie zapomne co zrobil i ciezko mi bedzie mu zaufac na nowo... Wiem, ze mozecie mi pomoc piszac jak to widzicie stojac z boku a nie kierujac sie uczuciami...

Gość znów foka
a proponujesz sexfotek.pl

Wdzisiejszych czasach wszystko jest mozliwe, nawet sex przez internet ...