Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota ludzka nie zna granic

powiedźcie mi proszę jak to możliwe

Polecane posty

nagle patrze dzwoni jakiś zwykły numer odbieram a z drugiej strony słuchawki slysze jak wypowiada moje imię i nazwisko i sie pyta czy to ja, mowie że tak a ona że jest z jakiegoś tam funduszu emerytalnego pytam się jej skąd ma mój numer skoro nikomu nie podawałam to raz a dwa mam na kartę i mało osób o nim wie a co dopiero jakiś fundusz o którym pierwszy raz słyszę a ona że zus jej podał (a zus tym bardziej nie miałby mojego numeru) i nagle to do widzenia o co tu chodzi?????

Gość Agnieszka88ubulowicz
mogłaś gdzieś kretynko wysłać smsa typu 7244 radiozet i nie czytając regulaminu zapisać sie na jakąś listę marketingową :)

Gość Wilkowyja_1
ktoś cię namierzył, uważaj

Gość Agnieszka88ubulowicz
ty dziwkooooooooooooooooooooo! MYSL!!!

nie wysyłałam żadnych smsów bo zawsze szkoda mi kasy na koncie a tym bardziej jakbym nawet wysyłała (co na pewno nie jest możliwe) to nie wpisywałabym tam swojego imienia i nazwiska!!

też myślałam że to znajomi ale dziwne bo tak to ukryli by numer chociażby zresztą mam już swoje lata kto by był taki głupi

Gość Gian Carlo
To na pewno nie byl ZUS tylko jakas osoba, która zdobyła Twój numer od koleżanki albo od kolegi i chciała Cię sprawdzić i upewnić się, czy to Ty. Może jakis były chłopak wchodzi w grę. pomyśl.

Numer telefonu dostała od Twojej znajomej, u której organizowała spotkanie nt. funduszu emerytalnego.. zwykły akwizytor funduszy. Prawdopodobnie chciała u ciebie też takie zorganizowac i powciskac zmiany funduszu/zapisanie się. To tak działa jak np. pokazy sprzętu w domu.... Miałam 2 takie telefony i poradziłam poczytać Ustawę o Ochronie Danych Osobowych.

już sama nie wiem ale bardzo dziwna sytuacja, Jovik może i masz rację albo to że ktoś jaja sobie robił

Pisałam Ci, że sama miałam 2 takie telefony, tylko, że babka, która do mnie zadzwoniła posłużyła sie mym panieńskim nazwiskiem...tu już wiedziałam,że to koleżanka ze szkoły .Zapytałąm sie jej przy okazji, czy tak było. Własnie ona mi to wyjaśniła. Nic sie nie martw- to nie namierzanie Cie. Pozdrawiam🖐️

dzięki i również pozdrawiam