Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

świnkaPIGGY

cholerrnie nudna praca

Polecane posty

ech...chciałam się podzielić swoim czasem, ponieważ kwitnę w pracy do godziny 18.00, praca mnie sprawia mi satysfakcji i jest przede wszystkim nudno, a wyjść nie mogę. Wszystko już zrobiłam, nawet zrobiłam porządek w lodówce, przejrzałam chyba wszystkie demotywatory i mam teraz ochotę porozmawiać z kimś o ciekawych rzeczach żeby jakoś przetrwać ten dzień. nie narzekam jestem szczęśliwą świeżo upieczoną mężatką, a muszę w tej pracy wytrzymać co najmniej do końca roku, ale szukam w międzyczasie innej dorywczej, żeby jakoś się odstresować pozdrawiam i zapraszam

Gość sodowawoda
mi tez sie nudzi w pracy i siedze tutaj :D

nie nie urząd :P ale podobnie branżowo też siedzenie przy komputerze za biurkiem ale ze strony petentów jestem z zasady babą wkurwiającą jeszcze bardziej niż kobiety w skarbówce :P:P:P

Gość nuda!!!!!!!!!!!!!!!!11
można się wykończyć ja też cały dzień w pracy nudzę sie kurna niech już zlikwiduja ten oddział to wreszcie coś sensownego znajdę

ale narzekają ludzie na nieuprzejmość bab siedzących za biurkiem a nie bardzo rozumieją co się do nich mówi ludzka głupota czasami nie ma granic

Biuro handlowe. Do środy leci migusiem od 8 do 16, czwartek i piątek się ciągną jak makaaaaaaaaaaron... :o

no właśnie tak jest że poniedziałek do środy to tłum wali drzwiami i oknami i dzień mija jak trzask bombki a czwartek, aaa jeszcze piątek, to o matko - flaki z olejem

Gość kupa na maśle
lepsza taka niz zadna :O

wiesz co?? nie chcę takiej pracy... jeśli by się zdarzyło, że nie miałabym żadnej, mówiłabym tak jak ty. Ale uwierz mi, że nie chciałbyś pracować z idiotami poniżej twojego poziomu, chociaż stanowisko mam najniższe wśród wszystkich w budynku

no to w takim razie - Piggy jutro o 15.00 tutaj ustawka :D. Ja jutro nudzić się będę od 9 :D Juliusz - a jakie miasto? Wawka?

oj zapomniałam, że jutro siedzę w innym gabinecie, to ja będę o 16.00 jak wróce z USG cycków bo jaśnie pani doktor zażyczyła sobie, żeby jej pisać wyniki badań do kompa

to jutro lipka, musimy się ustawić na poniedziałek :D, miłego jutra, ja powoli będę zawijać w stronę domu, jeszcze przemęczę się z korkiem na trasie :)

o_kruszynka to do poniedziałku jak mi się uda, bo juz poniedziałek to hardcore :P paa miłego popołudnia, ja dziś idę odreagować na karaoke

właśnie przyszedł pijany facet uzależniony od etopiryny, przychodzi codziennie po pieniądze, nie będę go utrzymywać ale jedzie nawet nie wiem co do mnie gada bo olewam ale śmierdzi ratunku! ech fuu poszedł..... kurwa i niech mi ktoś powie, że mam kochać swoją prace, ja pierdolę