Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bssgbgbhgf

czy warto

Polecane posty

Gość bssgbgbhgf

czy warto dac droga szanse kobiecie ktora zostawila mnie ponad rok temu??? teraz chce wrocic mowi ze mnie nadal kocha!! od jakis 8 miesiecy jestem z inna kobieta- ona bardzo mnie kocha a ja mam nadzieje ze jej milosc kiedys wzbudzi we mnie uczucia, bo musze sie przyznac ze nadal cos czuje do mojej eks... co robic mam taki metlik w glowie? moze ktos tak mial?

Gość gdybyzabkanieskakałaa
czesc Tomek:P

Gość echu echu echu
zawracasz dziewczynie gitare niepotrzebnie

Gość bssgbgbhgf
"druga

Gość bssgbgbhgf
pytam sie szczerze.. naprawde nie wiem co mam robic

Gość wymodeluj się na Żyda
zostawiła cię, a teraz chce wracać? niech wypierdala, nie bąź łoś nie daj się nabierać na jej lukrowane słowa i obiecanki. niczego z nią nie zbudujesz, a franca zrobi ci jeszcze większą krzywdę. nie wracaj do niej.

Gość bssgbgbhgf
a skad wiesz? ona mowi ze zrozumiala- a nie zostawila mnie dla nikogo, nie zdradzila- poklucilismy sie, ja przesadzilem a ona odeszla- do tej pory nikogo nie ma na stale

Gość całkowicie czarny kot
i zostaw w spokoju obecna dziewczyne, ktora bezczelnie okłamujesz - zasługuje na kogos, kto ja bedzie kochał i bedzie wobec niej uczciwy

pytam sie szczerze.. naprawde nie wiem co mam robic" a duży masz dziub? np tak jak pelikan?

Gość bssgbgbhgf
ja wierzylem caly czas ze uda mi sie ja pokochac... nie chce nikogo krzywdzic.. nauczylem sie zyc bez eks a ona przyszla i mam metlik

Gość nie warto..
a jak długo ze sobą byliście?

Gość bssgbgbhgf
3 lata

nauczylem sie zyc bez eks a ona przyszla i mam metlik" skoro tak jest więc nic sie nie nauczyłeś !!!

Gość bssgbgbhgf
moze ktos z was na wlasnej skorze przezyl taka sytuacje?

czyli ciota jednak :D zdaj lepiej pytanie czy ktoś też tak ma ...? :P

naprawdę wierzysz, że odeszła i z nikim się przez ten czas nie spotykała? raczej jak odeszła, to do kogoś. No chyba, że byłeś skończonym dupkiem i nie wytrzymała z Tobą, ale teraz chyba nie chciałaby wrócić do dupka. Biedna ta Twoja obecna.

Gość gfdgfgfgfgdfgd
Dorośnij chłopie! Jak raz odeszła, to odejdzie i drugi raz. Odeszła żeby pewnie z innymi spróbować seksu no i nikogo na stałe nie zapoznała a teraz liczy na to, że ją kochasz i że wróci do ciebie. Miej honor. Masz nową kobietę, nie zmarnuj tego związku bo może się okazać, że tą, z którą jesteś teraz zostawisz dla eks a eks po czasie znów od ciebie odejdzie a ty zostaniesz sam.

czy ktoś też tak ma ...? regres masz jakies problemy ze wzrokiem?:-) od jakis 8 miesiecy jestem z inna kobieta- ona bardzo mnie kocha a ja mam nadzieje ze jej milosc kiedys wzbudzi we mnie uczucia, bo musze sie przyznac ze nadal cos czuje do mojej eks... co robic mam taki metlik w glowie? moze ktos tak mial?

Gość bssgbgbhgf
wiem ze z nikim nie byla, nie zwiazala sie- ona ma zasady. i wierze jej

Autorze, wiele kobiet ma podobne "dylematy" więc lepiej sprawdź czy na pewno nosisz spodnie.

Gość bssgbgbhgf
czyli nikt tuitaj nie wrocil do eks, nikt nie dal szansy?

czyli nikt tuitaj nie wrocil do eks, nikt nie dal szansy? " czyli widocznie nikt tak nie miał :D co za świat :O ? nie chcą te chłopaki wracać oj nie chcą ...

Gość bssgbgbhgf
jaka?

ja sie wlasnie zastanawial czy nie dac mu 2 szansy... tylko u mnie to troche inna sprawa..." dopisz że wirtualna i nad wyraz prosta ;)

Gość ja co prawda
sama tego nie doświadczyłam, ale znam taki przypadek... mój brat wrócił do swojej eks - sytuacja była bardzo podobna, niestety ona znowu go zostawiła...

Gość kaskaczek
A ile macie lat? W tamtym związku były plany jakieś poważniejsze? O co się pokłóciliście tak, że Cię zostawiła?

Gość dgjgkgdfgfv
ja przez to przeszlam. bylam ta druga. kiedy dowiedzialam sie w koncu ze eks mojego faceta znow sie wokol niego kreci czulam ze nie bedzie dobrze ale wierzylam jemu a nie wlasnym przeczuciom, przekonywal mnie ze ona to przeszlosc. ale okazalo sie ze potajemnie sie z nia schadzal a ja bylam na kazde jego zawolanie. jesli nie kochasz tej drugiej dziewczyny to nie oklamuj jej, im pozniej tym jest coraz gorzej. w moim przypadku facet wrocil do tej laski, ale ona go okradla i zdradzala dlatego nie moge pojac dlaczego on wciaz cos do niej czul, to chyba logiczne ze jak sie kocha to nie wyrzadza sie jednoczesnie krzywdy