Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie kosmetyki.....

Kosmetyki do poprawki makijażu... jakie najlepsze?

Polecane posty

Gość jakie kosmetyki.....

Makijaż wykonuje mi kosmetyczka, ale wiadomo błyszczyk po kilku h zejdzie z ust, twarz zacznie się świecić i trzeba będzie przypudrować nos. W jakie kosmetyki się zaopatrzyć? Jakie znacie najbardziej trwałe błyszczyki do ust? Jaki puder? Kosmetyki będę trzymać u mamy w torebce, więc raczej odpada puder sypki+ duży pędzel, bo nie chcę z tym paradować przy wszystkich. Co myślicie o pudrze w pędzlu z L'Oreal? Mam naprawdę tłustą cerę, więc podejrzewam, że kilka poprawek wykonam

Gość errteee
moja Siostra też ma tłustą cere kosmetyczka popsikała Jej twarz utrwalaczem i makijaż trzymał się cały dzień i noc:)

Gość ejbisi
Jedyny trwały błyszczyk jaki ja znam to Super Stay Gloss firmy Maybelline. W takim podłuznym opakowaniu i z jednej strony jest błyszczyk kolorowy a z drugiej bezbarwny. On jest mega trwały, jak sie nim pomaluje usta to trzyma sie prawie jak farba ;) Kosztuje ok 30 zł wiec mozna przezyc. :)

Gość utrwalacz makijażu
powinien pomóc, ale warto tez zaopatrzyć się np. w bibułki matujące, one są nasączane pudrem, więc matują, nie zajmuja dużo miejsca i nie trzeba używać pędzla.