Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeKropka

Już sama nie wiem co o tym myśleć... Ciąża?

Polecane posty

Gość MożeKropka

Może Wy byłyście w podobnej sytuacji... Staramy się o dziecko, ostatni okres miałam 16 czerwca, 39 dc zrobiłam test- negatywny, od tamtego czasu zrobiłam jeszcze 4 testy i wszystkie pozytywne. Często chodzę do toalety i bolą mnie piersi, ale tylko po bokach, przy dotyku. Tydzień temu byłam u gin. ale na usg nie było nic widać, dostałam zastrzyk na wywołanie okresu, bądź wzmocnienie ciąży. 30 lipca zrobiłam bhcg, wynik odebrałam dziś 125,87. Dziś znów byłam u gin. Pani Dr powiedziała, że jeden wynik nic Jej nie daje, bo powinnam go zrobić codziennie. Nie robiłam bo u mnie na wynik czeka się tydzień. Dziś na usg była Kropka, ale P. Dr powiedziała, że nie wie czy to jest pęcherzyk ciążowy, być może to zbliżająca się miesiączka...!!!! Kropka ma 4mm i jesli to ciąża to jest to 4 tydzień. Mam przyjść za 2 tyg. Nie wiem czy mam się cieszyć, czy nie tą Kropką.... Aha, boli mnie jeszcze brzuch czasem na dole, tak jakoś dziwnie, delikatnie i zazwyczaj pod wieczór.....

ostatni okres 16 czerwca a ciąża by była 4 tygodniowa? raczej 6cio co najmniej w tak wczesnej ciąży faktycznie usg może jeszcze nic nie pokazać ale z krwi powinno już wyjść i testy też

Ale Ci zazdroszcze:) tez bym tak chciala, my sie staramy z mezem I NIC:( teraz zaczelam stosowac testy, ale tylko potwierdzaja ze owulacja byla... moze w tym cyklu sie uda? wiem ze mam tylozgiecie i to moze utrudniac zajscie w ciaze, teraz zastosowalam polecane metody i zobaczymy? kupilam tez witaminki i czekam na dzien w ktorym moge zrobic test. Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie i bede biegac na bete. ale jestem pesymistycznie nastawiona:((

Gość MożeKropka
Może owulacja mi się przesunęła, nie wiem...... A na razaie to nie ma czego zazdrościć, bo nic na pewno nie wiadomo :(