Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capital_1

pani waga i pan lew

Polecane posty

Gość capital_1

czy ktoś jest w takim związku?

Gość hgdgfdgd
nie wierz w przepowiednie . Chociaz waga i lew to podobno najlepsza kombinacja z mozliwych

Gość capital_1
jak ze starszym panem lwem? czy jest możliwe, że już na tyle się wyszalał, że może być wierny?

znam taka pare i to bardzo dobrze. wlasnie rozdów biorą hehe

Gość capital_1
kto nie wytrzymał? wrazliwa waga czy despotyczny lew?

Gość capital_1
na ile toleracyjną aby zatrzymać go przy sobie? czy to wogóle jest możliwe? czy on jest tylko łowcą!

Gość katiess83
Ja mam lwa...Cieżka sprawa;)

Gość capital_1
długo z nim jesteś?

Gość katiess83
Trzeba być torancyjną,cierpliwą..

Gość katiess83
Jeśli to do mnie pytanie to jesteśmy razem prawie 3 lata...

w przypadku pary, o ktorej pisalam powyzej to akurat lew musial przed pania waga spieprzac :D

Gość katiess83
Bo w związku z lwem jest tak-albo my się dostosujemy do niego,będziemy ustępować,na pewne rzeczy przymykać oczy...Albo on się dostosuje do nas-co wymaga bardzo długiego czasu..wielu dugich "rozmów" Tlumaczeń...Co zazwyczaj i tak kończy się tak jak lew chce...Ciężkie charakterki :)

Gość capital_1
do: katiess83 czy oni naprawdę nie okazują swoich uczuć? nawet jesli je mają? Czy kiedys wyznałał Ci, że Cię kocha?

Gość katiess83
Nie okazują :) Jasne ,mówi że kocha-ale zazwyczaj po jakiejś sprzeczce np. "No przecież bardzo cie kocham.." Tak bez powodu zdarzyło się -ale żadziej...Uczuć nie okazuje tak jak inni faceci-tak jak zauważyłam parki chodzą trzymają się za ręce-albo chodzą jakoś przytuleni...Tego nie ma.Fakt przytula-ale nie uzewnętrznia tak uczuć,nie pokazuje zazdrości ;) Ale można się przyzwyczaić. Ja nieraz muszę się pokłucić,żeby usłyszeć ze mnie bardzo kocha,albo jestem dla niego ważna itd..

Gość katiess83
Acha i też zauważyłam,że nie lubi jak dłużej przytulam się-tzn lubi bo sam często chce żebym przytuliła się ale jak cos jest za długo ,albo za często to tak jakby czuł się osaczony-tak to odbieram..Lwy chyba bardziej lubią niedostępne kobiety,takie które muszą jakoś zdobywać no i silniejsze psychicznie od nich-bo lubią dominować..

Gość capital_1
własnie takie mam wrażenie, zbyt długie przytulenie się do niego powoduje, że zaczyna się prężyć jakby wogóle tego nie chciał, choć nie wiem jak naprawdę jest

Gość katiess83
:) Oni już tak mają. Jak małe dzieci-kiedy trzyma się za rękę to się wyrywają a jak jest sie gdzies daleko to zaraz panika...Ale z drugiej strony sa bardzo uczuciowi (choć skrycie) wrażliwi...

Gość capital_1
do:katiess83 jakim jesteś znakiem zodiaku?

Gość katiess83
O tak, dystans jest potrzebny..I to duży;)

Gość katiess83
Bliżnięta..Ale wydaję mi się ,że z wagą lew dawno by się pozabijał ;) Mam brata wagę i wydaje mi się,że ma cięzszy charakter od lwa..

Gość katiess83
No dokladnie lew myśli,że jak powie to może się walić i palić ,ale ma być tak jak on chce...Ja na początku ustępowałam w większości przypadkow-z regóły jestem ugodowa..Ale też uparta i bywają ostre starcia;)

Gość capital_1
bo męższczyzna waga rzeczywiście jest inny niż kobieta spod tego znaku. Coś o tym wiem bo mam ojca Wagę z Lwem kobietą- cięzka sprawa (moja siostra). Tylko chyba ja ją rozumiem pomimo, że łatwego charakteru nie ma

Gość katiess83
A jeśli chodzi o nich samych jak wasi faceci? Też myślą,że są " Naj" ? Bo mój ma chyba taką świadomość ;) Trochę narcystyczna natura ;)

Ja jestem w takim związku od ponad roku, mój lew jest bardzo uczuciowy i bardzo lubi się przytulać. Wiem że rok to krótko i może się maskować z niektórymi cechami swojego charakteru. Co prawda jest sporo starszy odemnie i to też może mieć jakieś znaczenie. Słyszałam że dla lwa trzeba się podporządkować lub to udawać... Ja jak narazie ani się nie podporządkowałam ani tego nie udaję, wydaje mi się że nie mogę narzekać, byłam w kilku letnim związku z Panem wodnikiem i różnie bywało raz lepiej, raz gorzej ale chyba więcej gorzej skoro ten związek nie przetrwał.

Gość katiess83
Lew lwowi nie równy ;) A wszystko zalezy od człowieka..

katiess ma rację, że różnice jednak są.. Ja z moim od 4 mies, wiec też b.krótko na razie.. Ale też lubi się przytulać, i to straszniee :D Czy jest z niego narcyz? zależy w jakiej sytuacji :) generalnie nie ma nie wiadomo jakiego mniemania o sobie, tak jak mogłoby się wydawać ;)

Ja jestem w takim związku od ponad roku, mój lew jest bardzo uczuciowy i bardzo lubi się przytulać. Wiem że rok to krótko i może się maskować z niektórymi cechami swojego charakteru. Co prawda jest sporo starszy odemnie i to też może mieć jakieś znaczenie. Słyszałam że dla lwa trzeba się podporządkować lub to udawać... Ja jak narazie ani się nie podporządkowałam ani tego nie udaję, wydaje mi się że nie mogę narzekać, byłam w kilku letnim związku z Panem wodnikiem i różnie bywało raz lepiej, raz gorzej ale chyba więcej gorzej skoro ten związek nie przetrwał.

Gość katiess83
Tak naprawdę lwy są małymi chłopcami w srodku -tylko co niektórzy boja się to pokazać .