Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leb mi peka

UWAGA UWAGA, KAFETERIUSZE!!!

Polecane posty

Gość leb mi peka

Juz mi niedobrze, jak widze wasza ortografie. Tak sie zastanawiam, jak wy sobie w zyciu rade dajecie, jak piszecie podania, wypelniacie formularze czy chociazby kartki urodzinowe??? I jak do cholery uczycie sie jezykow obcych jak wlasnego nie umiecie??? Kilka najczesciej spotykanych bledow, ktore az raza po oczach. Teraz prosze wytezyc mozgi i zapamietac: - W OGOLE - zawsze oddzielnie i o z kreska a nie "wogule" lub "wogole". blagam was, to najczesciej spotykany blad - zeby latwiej zapamietac - "w szczegole" na pewno napisalibyscie osobno wiec latwo skojarzyc - "w szczegole i w ogole" - wszech czasow - zawsze oddzielnie - chociazby - zawsze razem - gdziekolwiek, jakikolwiek, ktorykolwiek - zawsze razem - zeby latwiej zapamietac "aczkolwiek" na pewno napisalibyscie razem, - wszystko z "kolwiek" piszemy lacznie -"aczkolwiek, jakkolwiek, ktokolwiek" - conajmniej, przynajmniej - zawsze razem blagam, piszcie poprawnie, bo kiedys nawet dziecku pracy domowej nie bedziecie umieli sprawdzic...i nie chce tu nikogo obrazac, ale takie sa fakty:( prosze duzo czytac - to najlepsza metoda. ale nie kafaterii, bo tu 80% ludzi robi bledy a pozniej te bledy powielacie... pozdrawiam

Gość musze wam to powiedziec
marz racie konełe, móśimy popratzować nat sobom :classic_cool:

Gość Jełop :)
pokasz cycki

"tzytzki" Jełopie. Jak długo jeszcze mamy to powtarzać ? TZYTZKI !!!

Gość Kazik Psikalski
ale o co wogole ci chodzi, warzne rzeby si e dogadać

Gość leb mi peka
moj blad z co najmniej, przepraszam

Gość Jełop :)
pokasz TZYTZKI !!!

Gość leb mi peka
denerwuje mnie to jak piszecie. ja wszystkie żeczy jestem w stanie zrozumieć, ale nie to!

Gość Znana i lubiana5
chyba rzecz a nie żecz !!!!

sam się najpierw naucz pisać a potem się wymądrzaj co najmniej zawsze pisze się osobno użyj googla