Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aikkkkkkkkkkkkaaaa200200

jak to zrobic pomozcie

Polecane posty

Mój problem polega na tym że mój chłopak z którym jestem dwa lata wcześniej kochał swoją przyjaciółkę na zabój. Nawet raz na samym początku powiedzał że mu ją przypominam, często o niej wspominał, nawet nagrał dla niej piosenkę. Teraz nie utrzymuja kontaktu, ale dalej trzyma na komputerze folder zdjęciowy podpisany Dla Kasi, zdjęcia z poprzednich lat podpisane To co najlepsze, i tą piosenkę z wyznaniem jej miłoścci. Ja pozbyłam się folderu ze zdjęciami bbyłych na samym początku. Czy powinnam go poprosic o skasowanie tego wszystkiego jeśli twierdzi że nic do niej juz nie czuje? jestem o nia bardzo zazdrosna i nie chcę żeby to dalej trzymał:( tak samo po co mu jej numer na telefonie i GG skoro juz z nia nie rozmiawia....

Gość Balbinka inka
a skad wiesz ze nie rozmawia ? pewnie ci powiedzial ha ha ale wy jestescie naiwne dziewczyny

Wiem że nie pisza razem, nie widuja sie , tak jak kiedys gdy byli przyjaciolmi,jedynie gdy ja spotka gdzies na osiedlu . Ale boli mnie ze trzyma to wszystko i twierdzi ze to pamiatka:/ po czym? skoro ponoc jej nie kocha...Powiedziec mu zeby to skasowal czy nie?

Kaz mu to wszystko wykasowac! Potem powinnas jeszcze kazac mu sie oswiadczyc, zrobic dziecko, znalezc lepsza prace :D Sorki ale chyba troche przeginasz. Koles ma prawo trzymac to co mu sie podoba, skoro dla niego to tylko pamiatki to nie widze problemu.

Gość ejbisi
Wiesz faceci nie przywiazuja wagi do takich rzeczy. Kobiety pod wplywem impulsu kasuja wszystkie fotki itp a faceci po prostu zostawiają. Niepokoic sie mozesz jesli on ciagle te fotki ogląda. Jesli nie to nie masz sie czym martwic. :)

zdjecia zdjeciami ale po co folder jest podpisany ze dla niej , po co podpis pod zdjeciem ze ona to to co najlepsze, ja bym to skasowala z samego szacunku do niego...a on to trzyma , powiedzial ze zablokowal jej numer na gg ale tego nie zrobil...