Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papulinka

Dziwny śluz... Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Papulinka

Cześć dziewczyny. Mam problem a na wizytę muszę czekać jeszcze tydzień. Otóż spóźnia mi się okres 4 dni ( w ciąży nie jestem bo test zrobiłam) i pojawił mi się wczoraj taki dziwny śluz- bezbarwny, ''lejący'' z takimi malutkimi kawałeczkami białymi. Rano miałam kilka kropl krwi-przy sikaniu, ateraz jakby ten okres sę zaczął ale bardziej plamię niż krwawie... Parę dni temu miałam cytologię, czy to może być od tego??? Odpiszcie, martwię się.

Mnie czyms wysmarowali po cytologii,wiec moze i od tego? jezeli nie masz innych objawow to nie widze problemu.

Gość Papulinka
Przecież się myłam po cytologii i to juz nie raz 6 dni temu miałam.

Nie chodzi o to czy sie mylas MNIE POSMAROWALA LEKARKA W SRODKU JAKIMS ZELEM CZY CZYMS...NIE WIEM CO TO ALE TAK zrobila... mozliwe ze nie zauwazylam dziwnego sluzu pozniej:)

żel przy cytologii? Na czym polega takie badanie? Lekarz najpierw wprowadza do pochwy wziernik, a przez niego małą trójzębną szczoteczkę na dość długiej rączce. Na szczoteczkę pobiera z dwóch miejsc próbki złuszczonego nabłonka szyjki macicy wraz ze śluzem. Każdą próbkę przenosi się na osobne szkiełko, potem barwi ją i ogląda pod mikroskopem. Wynik cytologii jest zazwyczaj gotowy po trzech, czterech dniach. Żaden żel nie wchodzi w grę

Gość Papulinka
Dokładnie Catie, mi założyła prezerwatywę na wziernik i to czyms spryskała, ale to nie był żel:) Nie wiem, dziwny ten sluz jakis... Nie boli , nie piecze nie swedzi... Nic... Mówiła o ewentualych upławach ale tego samego dnia, a wtedy nic nie było. A czy przez cytologię okres moze się spóźniać?

papulinka czy Ty oby na pewno miałaś cytologię??????? bo z opisu to mi bardziej pasuje na usg dopochwowe???

Gość Papulinka
Sorki, zapomniałam dodac ze Usg tez miałam i wlasnie że zakładała prezerwatywę na wziernik!

prezerwatywę zakładała na przyrząd do usg i na tą prezerwatywę żel do usg nie na wziernik :-)