Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo ciekawa123123

zwolenicy PO

Polecane posty

nie jest wam wstyd za wybór jaki dokonaliście? jak patrzycie na marszałkowanie pana Schetyny? jesteście dumni z tego ze dołożyliście sie do zakończenia śledztwa na temat afery hazardowej z której jak na razie wynika ze nic złego się niby nie stało? cieszycie sie z podniesienia podatków? co was skłoniło do tak durnej decyzji by glosować na Komorowskiego. przecież Tusk 5 lat temu mówił ze jednopartyjność zniszczy polskie, nie pamiętacie?

Gość aquarius
Ja jestem dumny, że nie głosowałem w ogóle. Daj spokój, a uwazasz, że PIS, bądź ktokolwiek inny by coś zmienił? Niestety, oni są po 90 roku nie zmiennie, na tych samych krzesłach, lecz zmieniają tylko nazwy. Wszyscy są tam skorumpowani i nawzajem siebie kryją.

Z bandy czworga PO jest najlepsze. Zapewnia względny spokój i stabilizację polityki. PiS nie ma nic sensownego do powiedzenia, gra tylko krzyżami i strachem przed prywatnymi szpitalami. SLD ma odchyły w przeciwną do PiSu stronę. W głowach im tylko aborcje, eutanazje, pederaści, szerzenie wypaczonej tolerancji i zdejmowanie krzyży. A o PSL szkoda gadać. PO w tym całym bajzlu zachowuje najwięcej zdrowego rozsądku. P.S. Jestem zwolennikiem Janusza Korwina Mikke.

Gość kwiatekwysokimaly
Schetyna głosuje ze ściągi, w Szkle Kontaktowym wczoraj pokazywali. Na karteczce mu wypisali, gdzie ma byc "za", a gdzie "przeciw", kolejna marionetka. ;/

Gość bardzo sie ciesze ze PO
zwyciezyła , wystarczy popatrzec na oszolomow z PISu, wstyd na caly swiat,

Gość adwenture
jestem cholernie dumny , że nie głosowałem na kaczora, z resztą na nikogo nie głosowałem:)

a i jeszcze jedno dlaczego zwolennicy PO nie maja żadnych mocnych argumentów przeciw PiS? gdzie nie czytam czy słyszę to wszystko krąży wokół "katolicy" "mohery" "kurduple" itp. przecież takimi określeniami obrzucają sie dzieci w wieku 8-15 lat

Gość pisorypisiory
PIS NISZY NASZ KRAJ, ALBO ZABOBONY ALBO RZĄDZENIE

ale właśnie pod jakim względem pis niszczy nasz kraj? jest ledwo po wyborach a polska juz zaczyna byc sprzedawana po kawałku. korupcja będzie dalej szerzyła sie na naszych oczach. klasa robotnicza przez bagatelne podatki stanie sie biedota co za tym idzie depresja nałogi (alkoholizm) po prostu patologia. masakra

Gość SPIERDALAĆ POwcy

Gość Ewa,Ewa;)
sąsiad wyżej chyba ze zmiany warty spod krzyża wrócił:D

Gość ertyuikjhgfd
Pamiętasz wycieczkę Zimnego L. do Gruzji? takim zachowaniem niszczy se reputację polski a co za tym idzie Polskę, pisiory cały czas tak postępują jak wtedy Zimny L.

to taka gadka w stylu ,,PIS niszczy nasz kraj". Za tą gadką nie kryje się nic sensownego, ale pogadać sobie trzeba:O. Kaczyński był przynajmniej przywiązany do tego kraju, może i nie pomógł ale i nie zaszkodził. Ciągle odkopywał historię Polski, o czym świadczy sam fakt, ze leciał do Smoleńska. Za to Komorowski w lasach gania ze strzelbą za zwierzyną. Dla mnie człowiek zabijający dla frajdy( nie robi tego żeby przeżyć) reprezentuje bardzo niski poziom. Po za tym to najprawdopodobniej nie jedyna podwyżka Vat-u. jak sam Tusk przyznał możliwa jest kolejna w 2012,13 roku. Płace nie będą wyższe ani o grosz o ile w ogóle nie spadną. A rachunki pójdą w górę. Żywność, leki, woda, prąd, gaz.... To podstawa. Ludzie nie będą mieli pieniędzy, zaczną kupować mniej, upadnie gospodarka. Po za tym po co tak małemu, bardzo mało znaczącemu państwu Euro 2012. To kosztuje. A polska wcale nie jest krajem obrzydle bogatym.

czy naprawdę zwolennicy Po po wyborach nie maja już nic do powiedzenia?

Gość faikemenn
Mamy, ale nie chce nam się z tobą gadać ortodoksyjna pisówko!!