Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Czesc dziewczyny od jakis 4 miesiecy sledze wasze forum i postanowilam do was dolaczyc jesli zechcecie mnie do was przyjac?oto moja historia mam 30 lat i od 6 miesiecy staralismy sie z M o dzidzie ale sie nie udawalo wiec postanowilismy sie przebadac M zrobil badanie nasienia i jak odebralismy wynik przezylismy dramat.M ma azoospermie.cale zycie zwalilo sie nam na glowe.i tak naprawde dzieki czytaniu tego forum znalazlam jaka kolwie sile zeby sie z tym zmierzyc.w zeszlym miesicu mialam pierwsza ins ale sie nie udala.w poniedzialek mialam druga i teraz czekam na testowanie.

Gość cma cme goni
Witaj🌼 Czy androlog polecił coś by spróbować coś podbudować nasienie męża?

Gość cma cme goni
Rozumiem,a czy mimo to mąż bierze jakieś suplementy,Wiesz czasami warto próbowac. Jutro opisze Ci mój przypadek ,a teraz kończe kłade się spać :) P.s jak odpisujesz to wystraczy kliknać w "odpowiedz na ten etam",nie zakładając nowych tematów -mam nadzieje ze trocge wytłumaczyłam ,a tymczasem spokojnej nocy życze🌼

mial stymulacje przez dwa miesiace ale nie bylo rezultatow.bierze jeszcze leki ale juz sie nie łudzi.dziekuje dziewczyny za pocieszenie i jeszcze sie mieszam z tym odpisywaniem bo nie za bardzo umiem

Gość cma cme goni
Witaj🌼 U mnie przypadek byl podobny,maż zrobił badania nasienia ,adrolog powiedział że jest słabo,ale da Nam zestaw witamin i albo się uda za 3 miesiace ,ale będzie nas przygotowywał do inseminacji. Oczywiscie rzucilismy palenie ,zmienilismy styl życia na zdrowszy i równo za 3 miesiące zaszłam w ciąże. Niewiem czy był stymulowany Twój Maż ? Mój miał taki zestaw z salfazinu, rutinoscorbinu,kwasu foliowego ,witaminy b12,koenzym Q10,l-KARNITYNA i chyba coś jeszcze ,ale mam to gdzies zapisane więc poszukam jakbyś chciała. Pozdrawiam i zycze Miłego dnia🌼