Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhdwfhef

pytanko ! ! ! ! !

Polecane posty

Gość hdhdwfhef

mam taką sytuację, że jestem w "związku" z chłopakiem, który ma dziewczynę od jakiegoś 1,5 roku. ze mną spotyka się już ze 3 miesiące. jest czule, milutko, namiętnie. wszystko tak, jak w zwiazku byc powinno. ostatnio jednak zauwazyłam, że nie odpisuje na moje smsy, nie chce sie już tak często spotykać. nasz układ jest jasny, od początku było wiadomo, że nie będziemy razem. nie odpowiada nawet na moje dość oczywiste podteksty, sugestie itd. seks przekłada na weekend, pomimo tego że już się spotkalismy i nic nie stało nam na drodze. czy możecie mi wyjaśnic, dlaczego 22 latni facet rezygnuje z dobrego seksu? i tak już zdradził tą laskę, wiec jako facet nie powinien szukać kazdej okazji byleby tylko mieć orgazm?

Gość dziwkę...
po paru razach zawsze sie porzuca.

a wiesz co to są wyrzuty sumienia? zrozumiał że miłość jest ważniejsza że więcej może stracić niż zyskać poprzez sex z lachonem:P nie słyszałaś o tym że związków się nie niszczy? jakbyś miała honor to byś się nie pakowała do czyjegoś związku a to że tamten jak fiut się zachował zdradzając swoją pannę to inna bajka nawrócony ice:)

jak to był doskonały cytat w Kroll-u "żony są w domu, a ku*wy za płotem, trzeba być człowiekiem a nie ścierwem" czy jakoś tak:)