Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam przyjaciółki

Czuję się bardzo samotna i chciałabym poznać kogoś normalnego!

Polecane posty

Gość Szukam przyjaciółki

Jeśli chcecie to napiszcie na GG : 18643753 Mam 18 lat i jestem normalną dziewczyną. Szczerze mówiąc to wolałabym pogadać z kobietą. Nie jestem lesbijką ani bi, jestem hetero, ale nie szukam miłości przez internet. Chcę po prostu poznać internetową przyjaciółkę. Już kiedyś poznałam taką. Była niesamowita, niestety nasz kontakt się urwał :(

Gość Starsza pani bez fryzu
Nie ma normalnych. Świat jest pełen wariatów!

Gość ja tez chce poznac
kolazanke, alenie mam gg... no i jestem troche starsza od ciebie. - za to zupelnie normalna :D Skad jestes?

Gość Szukam przyjaciółki
z Katowic :) nie przeszkadza mi że trochę strarsza. a szkoda, że gg nie masz :P

Gość Szukam przyjaciółki
sosss - i co z tego?:P

sossss uspokoj sie i odpusc chodz raz 😭 napisaua, ze love nie szuka :P

Gość ja tez chce poznac
fajnie, nie wiem nawet gdzie leza katowice dokladnie, wiem ze w Polsce. Ja jestem z Paryza i kafe to wlasciwie jedyny kontakt jaki mam z Polska :) moze daj mi swoj email zebysmy sie nie zgubily, a ja jutro sprobuje zainstalowac gg

Gość Szukam przyjaciółki
nie mam :( ale o tym dlaczego musiałabym rozpisywać się dłuugo

Gość Szukam przyjaciółki
ok, mój e-mail to sucre69@interia.pl Zazdroszczę CI, że mieszkasz w Paryżu. To moje marzenie, jak już skończę studia i poznam język to chciałabym tam zamieszkać :) Znasz dobrze francuski?

Gość Szukam przyjaciółki
a język znasz? :D

Gość Szukam przyjaciółki
to czekam aż napiszesz :)

Gość ja tez chce poznac
wlasciwie francuski to moj jezyk ojczysty :) w polowie przynajmniej. Fajnie, to jutro zainstaluje gg i bedziemy mogly pogadac o Paryzu i Francji ogolnie. Uczysz sie francuskiego czy dopiero planujesz?

Gość Szukam przyjaciółki
dopiero planuję. od września zapisuję się na kurs. Do tej pory miałam w szkole tylko niemiecki, rosyjski i angielski ;/ Ale mam to szczęście, że szybko uczę się języków i lubię to robić :) Naprawdę Ci zazdroszczę, że od dziecka masz "kontakt" z Francją i francuskim :D To kto z rodziny jest francuzem? tata czy mama?:)

Gość ja tez chce poznac
Mama jest francuzka, tata Polakiem. W Polsce pieszkalam do 6 roku zycia potem wrocilam z mama do Paryza i tak juz zostalam, ale chcialabym lepiej poznac polske. Francuzki to naprawde piekny jezyk, z tym ze nie wolno sie zniechecac, bo czasami jest trudny.

Gość polski jest trudniejszy
:classic_cool:

Gość Szukam przyjaciółki
słyszałam, że jest bardzo trudny, ale będę się mimo wszystko uczyć :) A Twój tata też z Wami we Francji mieszka czy w Polsce? wcale nie odwiedzasz Polski? Jak coś to pisz na e-mail. ja już idę spać, bo jutro jadę z rana na siłownię, więc dobranoc :) do usłyszenia jutro ;-)

Gość ja tez chce poznac
Rodzice sie rozwiedli i przez wiele lat nie wracalam do Polski bo mama uwazala ze to niebezpieczne, wiec to ojciec przylatywal do nas, ostatni raz bylam w Polsce moze ze 3 lata temu na tydzien na wakacjach na mazurach, ale tyle niemcow bylo ze prawie jak nie polska :) a jezyk polski oczywiscie trudniejszy, ale nie dla kolezanki, ktora polka jest i polskim wlada bezblednie:) no to do jutra, ja tez juz powinnam isc spac, napisze do ciebie.

Gość autorka tego topiiiku
szkoda, że nie piszesz Francuzko :(