Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radson20

Co Wy o tym myslicie?

Polecane posty

Gość Radson20

Witam wszystkich a więc tak ja i moja dziewczyna oboje mamy po 21 lat znamy się ponad 5 lat jesteśmy razem ponad 4:)ostatnio podczas jednej z sprzeczek powiedziałem za dużo nawiązując do przeszłości i tego jak źle się wtedy zachowała też nie zawsze byłem w porządku.Ja pracuje skończyłem już szkołę ona kończy za rok technikum weterynaryjne planowaliśmy już zaręczyny ale teraz jest naprawdę zła i nie bardzo się odzywa nie mówiąc już o tym że nie chce się ze mną widzieć powiedziała że się na mnie zawiodła wczoraj pojechałem do niej z kwiatami powiedziała że jest lepiej ale żebym uważał co mówię.Teraz na kolejny weekend jedzie do rodziców za miasto.I tutaj właśnie mam pomysł jakby kupić flaszkę dla jej taty bukiet kwiatów dla mamy a dla mojej ukochanej kwiaty i pierścionek zaręczynowy.:)

Gość Radson20
Jesteś bardzo wylewny^^

Gość hir
głupek!!!! to pomysl co bedziesz musial zrobic po nastepnej sprzeczce!!!!!?

Gość nienajlepszy pomysl
jest na ciebie zla i moze nie bedzie umiala sie teraz zdecydowac,ty zrobisz z siebie glupka a ona bedzie sie czula niezrecznie. sama nie lubie jak po klotni chlop usiluje byc mily az do zrzygania a ja i tak jestem na niego zla bo mam wtedy poczucie winy.

Pomysl niezbyt oryginalny, ale w sam raz. Przygotuj sobie tylko odpowiednia mowe zebys znowu czegos nie palnal ;-)

Gość dobra pani rada
jezeli ci na niej zalezy i jestes pewny ze to naprawde TA to nie widze problemu