Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrdhdhddhd

CZY ON MA RACJE?**

Polecane posty

Gość hrdhdhddhd

Wczoraj byłam z kolegą na dworze 10 minut i mój chłopak mówi że robie go w chuja... i ma teraz wielki problem. Napisalam mu ze jestem z kolegą, bo chce porady, chodzilo o moja kolezanke do ktorej chce zarywac, a on teraz jest wkurzony i mowi ze robie go w chuja.. Czy nie przesadza?

Gość hrdhdfhh
no bo twierdzi, ze mowilam ze nie widze sie z kolegami i juz 2 razy sie widzialam, bo raz szlam z kolega 5 minut bo go po drodze spotkalam i widzialam sie wczoraj 10 minut z tamtym.. chyba przesadza prawda?

Gość hrdhdfhh
chyba jest przewrazliwiony, bo poprzednia dziewczyna go zrobiła w chuja.. Ja chyba dlugo z nim nie wytrzymam, bo lubie zmiany, nie lubi e monotonii..

Gość Holaolaaaaaaaa
ja nawet z najlepszym przyjacielem sie spotkac nie moge bo odrazu wojna... spotykam sie pokryjomu:) ale nie tak czesto jak dawniej.ostatnio bylismy wszyscy razem na imp. i nawet mu buzi na policzka dac nie moglam... ale z drugiej strony go rozumie bo ex zdradzila go tez z najlepszym kumplem....

Gość hrdhdhddhd
tez wczesniej sie po kryjomu spotykalam z przyjacielem :o myslicie ze da sie zyc z takim zazdrosnikiem? Zrezszta wydaje mi sie ze to juz koniec naszego ' zwiazku ' ;/

Gość rwqewefegesggsgs