Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vectorija

Rozstanie i pewne sprawy do rozwiązania - podpowiedzcie

Polecane posty

Gość vectorija

Otóż chcę rozstać się ze swoim partnerem, po 3 latach związku. Mieszkamy razem i do tej pory rachunki wszystkie płaciliśmy na połowę. Mam taki dylemat, choć może nie powinnam o tym myśleć, ale czy powinnam powiedzieć partnerowi, żeby dał mi połowę pieniędzy za rachunek za prąd, który przyjdzie do płacenia na następne pół roku? Może to wydać wam się śmieszne, ale mi niewiele na życie zostanie, właściwie to nic, a jestem taka że myślę do przodu o rachunkach przede wszystkim. Dać sobie spokój i nie mówić mu o tym, czy jednak zapytać, bo korzystał przecież z tego?

Gość niech placi
przeciez mieszkal i korzystal wowczas z pradu, tak?

Gość mala miki
no i tak będziesz musiala mu oddać te pieniądze jak się będziecie rozstawać,lepiej znajdż sobie pracę dodatkową.

Gość vectorija
No dokladnie, mieszkal i korzystal i teraz za poprzednie pol roku przyjdzie rachunek. Nie mowilabym mu o tym gdybym miala pieniadze. Mysle tez ze mnie wysmieje

Gość vectorija
Nikt więcej nie ma zdania?

Gość jajjajja
najpierw kasa potem rozstanie ;)

Gość pusia_puszysta
Cwana jestes. Nie ma jak sposoring. Tylko uważaj bo bez kasy możesz w szpitalu wylądować. Masz zamiar puścić faceta w trąbę i chcesz jeszce kasy?

Gość do pusi puszystej
chcesz poznać przystojniaka

Gość vectorija
Chce sie z nim rozstac bo zle mnie traktuje i nie ma do mnie szacunku, jest egoistą i strasznie złośliwym człowiekiem. Nie chciałam pisać o powodach rozstania, bo nie tego dotyczy temat. Nie jestem cwana, tylko nie mam zamiaru za niego czegoś płacić. On siedzi w domu całymi dniami, bo nie pracuje już rok czasu. Żyje z tego co zarobił w Irlandii. Zużywa więcej wszystkiego niż ja, a mimo to wszystkim dzielimy się po połowie. Ja pracuję, ale po odliczeniu rachunków zostaje mi niewiele. Pomyślałam o tym rachunku bo wiem, że będzie znacznie wyższy niż poprzednio.

Gość zza frzeki
A jak się wprowadzał, to zapłacił rachunek, który był wystawiony za okres, w którym jeszcze nie mieszkał z Tobą?