Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiocha

jakie buty do tej sukienki ?????

Polecane posty

Gość psiocha
ta spacja sie wkleja ciagle :O

Gość psiocha
postaram sie :P dzieki :P

drugie mi sie nie otwierają ale pierwsze wg mnie nie pasują :O sukienka wygląda jak z bajki to i buty powinny byc bajeczne, z fantazją... w żadnym wypadku takie klasyczne czarne pantofelki - mówie Ci! Zaszalej i trzasnij jakies czerwone szpile, bedzie super ;)

Gość psiocha
przy takich wysokich to sie bede czuła jak 2 metrowe drzewo patrzace na wszystkich z góry :D

Gość psiocha
ja ma dokladnie tyle samo :P a jak bym do tego czarne klasyczne japonki ubrala to by to zle wygladalo bardzo?

Gość psiocha
smieszne :D do czego je bedziesz nosic ?

wiesz, zalezy gdzie idziesz jak do miasta na zakupy to wiadomo ze nie bedziesz w szpilach biegala po dziurawych chodnikach :P no i wtedy japonki czy balerinki jak najbardziej. ale jesli idziesz na randke, do kina czy gdziekolwiek gdzie chcesz sie prezentowac to warto zainwestowac w jakies szałowe szpile moim zdaniem noo a do tek kiecki czerwone są idealnym wręcz dodatkiem ;)

do jeansów, krótkich spodenek, getrów... chyba do wszytkiego. wiem, że smieszne ale wraca moda na mokasyny a te akurat bardzo mi się podobaja i napewno są wygodne:)

Gość psiocha
dzieki za rady szał ciał ❤️ :D

Gość nie piszę tego złośliwie
bo cię nie znam. Jednak jak mam być szczera to napiszę, że ta ''sukienka'' jest po prostu obrzydliwa. Nigdy bym w czymś takim nie wyszła. Zastanów się 10 razy zanim zdecydujesz się ją GDZIEKOLWIEK założyć

Gość psiocha
ha ha , to z tobie sie nie podoba to nie znaczy ze mam sie zastanaiwac sto razy zanim ja zaloze :D mnie sie podoba i bede ja nosic :D poza tym na zdjeciach faktycznie nie wyglada zbyt efektoenie ale na zywo jak najbardziej , jak ja zobaczylam to nie moglam sie oprzec zeby jej nie kupic:D

Gość żarłacz błękitny
Gdyby moja dziewczyna założyła to coś, to nie wyszedłbym z nią na ulicę. Co to za szmata? wstrętny wzór a ten krój??? do niej nic nie pasuje, wyrzuć do dziadostwo

Gość psiocha
nadin te co dlas sa zajbiste zwlaszcza te czarne :D

no czarne tez sa super i do wszystkiego pasują ale ja bym zaszalala z czerwonymi :)

Gość psiocha
mojemu chlopakowi sie podoba i to bardzo :D no coz ale gusta jak widac sa bardzo rozne :D niektorzy wola nosic jeansy , t-shirt i adiki a inni kiiecki , samo zycie:D

Gość no nie wiem ale w sumie
może takie buty jak do latino, np z granatowej satyny

Gość Luca Brasi
Dobry wybór, czarne, modne ale przy tym klasyczne. Jest kilka zasad, które obowiązują jeżeli chcesz wyglądać sexy ale nie tandetnie, jedną z nich jest dobór raczej neutralnych butów do sexsownej, odważnej sukienki. Odradzałabym czerwień butów, jeżeli już to bransoletka. Sukienka jest świetna:)