Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia7654

POMOCY! alergia, bakterie

Polecane posty

Gość basia7654

Rok temu na początku lata zrobił mi się jakiś syf na głowie krosty i strupy, lekarz rodzinny zapisał płyn stosowałam i zniknęło ale za tydzień znowu się pojawiło, zapisał następny który nic nie pomagał w końcu poszłam do dermatologa zapisał mi maści stosowałam je chyba ze 4 miesiące i pozbyłam się tego ale teraz dalej mnie głowa swędzi i pojawiają się te krosty , teraz zrobił mi się jakiś guzek na szyi lekarz rodzinny powiedział że to węzeł chłonny i że nie ma potrzeby robić żadnych badań do jakiego lekarza mam iść żeby sprawdzić czy mam alergie i czy nie jestem zarażona jakimiś paciorkowcami albo innymi bakteriami? a może jakieś inne badania jeszcze zrobić?

Gość tajasne
jak dla mnei to moze byc łuszczyca skóry głowy. co stosowałas?

Gość basia7654
najpierw to właściwie stosowałam neomecyne i dopiero po jakimś miesiącu poszłam do rodzinnego zapisał elocom zniknęło ale za jakiś tydzień znowu to samo potem przepisał diprosalic który wogóle mi nie pomagał potem dermatolog zapisał metronidazol stosowałam chyba 4 miesiące większość krost zniknęła ale dalej mnie swędzi i pojawiają się jeszcze pojedyncze krosty a jak to sprawdzić czy mogę mieć łuszczycę ?