Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY MOZE KTOS ZABRAC GLOS?

Czy mozliwe ze jest w ciazy?

Polecane posty

Witam wszystkich. Otóż jak nie jeden chłopak, spotkałem się z problemem, dość istotnym, który może zmienić całe moje życie. Jako nowy użytkownik, mogę popełnić parę błędów, dlatego proszę o wyrozumiałość administratorów tego forum. Postaram się opisać mój problem. Trudno jest nazwać to 'kochaniem się' ale powiedzmy, próbowałem wejść w moją dziewczynę bez zabezpieczenia (Dotykałem jej moim penisem w jej części intymne). Do orgazmu oczywiście nie doszło. No i zaczyna się kolejny miesiąc. Spóźnia się jej okres już 2 dzień, dodam ze występuje jej nieregularnie. Aczkolwiek w ostatnim miesiącu był równo po 29 dniach. Jako niedoświadczony partner a zarazem kochanek, martwię się że będę tatusiem. Spanikowana kazała mi jechać po testy ciążowe, które robiła dwa dni pod rząd tj. 3 sierpnia (dzień w którym powinna dostać okresu) i dzień później. Niestety robiła je koło godziny 22. Były one negatywne, dziś rano koło 11 rowniez zrobila i tez byl negatywny. Dodam że cała ta chora sytuacja miała miejsce ok 2-3 tyg temu. Dziewczyna panikuje, nie ma okresu, mówi ze ma objawy, że chce jej się wieczorami wymiotować, jest dość wrażliwa. Może brak tego okresu wynika ze stresu? Nie wiem, nie potrafię sobie odpowiedzieć na to pytanie. Proszę bardzo o pomoc specjalistów, żeby zabrali głos w tym wątku. I powiedzieli co o tym wszystkim sądzą. Z góry bardzo dziękuje.

Gość mayye
a więc tak, na objawy ciążowe jest stanowczo za wcześnie! dziewczyna się denerwuje i może być przez to, okres może się spóźniać przez stres, zmianę klimatu... jest wiele czynników, skoro robiła 3testy i wyszły negatywne wątpię żeby była w ciąży. Poczekajcie cierpliwie i bez nerwów... a często zdarza się jej opóźnienie okresu?

Praktycznie co miesiac. Ale maksymalnie spoznial sie jej 4 dni, a dzis jest juz 3eci dzien i okresu nie ma.. caly czas nurtuje mnie tylko wiarygodnosc tych testow..

Gość mayye
moim zdaniem ciąża odpada... teraz się denerwuje i pewnie dlatego tak jest... kolejne kupowanie testów ja bym wykluczyła... jeśli będzie się jej spoźniał okres dłużej może warto udać się do lekarza, może po prostu ma jakieś zapalenie i poprosiłaby o tabletki żebyście nie musieli przeżywać stresów heh

Gość paulina 24
no to spokojnie nie jest w ciąży bo już by na tescie coś wyszło a spóźnia jej się pewnie dlatego że sie strasuje