Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła bardzo wściekła żona

Mąż źle potraktował mnie i mojego ojca!!!

Polecane posty

Wczoraj między moim ojcem a mężem doszło do sporu, mój mąż go uderzył i wyrzucił za drzwi. Póżniej ja mu powiedziałam co robisz chuje ale chwycił mnie za włosy i też wyrzucił. Mój ojciec zaczął ubliżać mojemu mężowi na jego matke i głównie dziadka. Że matka puszczalska a jej ojciec kaleka[jeździ na wózku] i zwrócił mu uwage na to że oni mieszkają w jego[a dokładnie w naszym] domu. Co prawda mąż sam na ten dom zarobił, ale to nie zmienia że teśc czyli mój tata zaczął mu mówic prawde o nim i jego rodzinie.

Poszło oto że moja teściowa i jej kaleki ojciec mieszkają w naszym domu. Mojemu tacie się to bardzo nie podoba że mój mąż sprowadził tych ludzi do nas i wystawił mu kawe prosto na ławe, wypominając mojemu mężowi że jest bękartem,synem puszczalskiej i w dodatku wnukiem kaleki i alkoholika. Ja próbowałam ojca powstrzymac od gadania ale mój mąż podniósł na niego ręke, więc powiedziałam mu co robisz ch... i go lekko uderzyłam ale on z całej siły mnie odepchnął a potem wyrzucił za drzwi.

Gość jak jestes z wawy to chodz do
wszyscy siebie warci. ale to twojego ojca wina, i to on potraktowal zle twojego meza, i ja sie twojemu mezowi nie dziwie. jakim scierwem trzeba byc, zeby poczyjejs matce jezdzic, i jeszcze po inwalidzie :O

Tak, gdyby mój mąż przynajmniej wymusił na swojej matce by oddała jego dziadka do domu opieki to by tego wszystkiego nie było, gdyby powiedział teściowej by wynajęła sobie jakieś mieszkanie to mój ojciec nie wyszedł by z równowagi i nie powiedział swojemu zięciowi co o nim myśli. A co ja mam zrobic? mąż wyrzucił mnie z domu jak jakąś szmate tylko dlatego że stanełam po stronie ojca, nie pozwole by jakikolwiek facet podniósł na niego ręke a on mi kazał wypierdalac, więc wyszłam bo nie dałam rady tam z nim byc.

a dlaczego ty nie zmusisz swojego ojca by sie wyprowadzil?

To jest głównie dom mojego męża. On pracował za granicą trzy lata za granicą by wybudowac ten dom, oprócz tego jego rodzina się dołożyła do tego, ale to nie wystarczyło, mój mąż wziął jeszcze kredyt który dopiero niedawno spłacił. Ale to mniej ważne. Ojciec tam nie mieszka, przyjechał do nas w gości na wakacje i tak został potraktowany. Ja tego swojemu mężowi nie będę umiała wybaczyc.

ej sorry, ale jak twoj ojciec przyjezdza w gosci i tak sie wyraza do gospodarza, to tym bardziej uwazam, ze twoj maz mial racje :D a ty jak nie widzisz tego, to jestes kretynka 🖐️

Gość współczuje twojemu mężowi
"gdyby mój mąż przynajmniej wymusił na swojej matce by oddała jego dziadka do domu opieki to by tego wszystkiego nie było, gdyby powiedział teściowej by wynajęła sobie jakieś mieszkanie" jesteś SUKĄ! A co ma sie do podobania twojemu ojcu, że twój mąż przyjął pod swój dach rodzinę?! Jak można komuś ubliżać z powodu kalectwa? Jak można zieńciowi (jakby nie było póki jestescie małżeństwem - bliskiej rodzinie) obrażać matkę. Twój mąż powinien cie zostawić i uciekac od wojej porabanej rodziny!!

Inaczej byście mówiły gdybyś się musiały wysłychiwac narzekan starego faceta. A mój mąż jest z tego co sama widze rozpieszczonym synusiem i wnusiem który nie potrafił odmówic swojej matce i ojcu mieszkania u niego? twierdzi że to jego obowiązek, a guzik prawda. Jego matka jest jeszcze młoda, pracuje i to ona ma obowiązek zajmowac się swoim ojcem. Mój mąż jak idiota twierdzi że dziadek zastąpił mu ojca, co mnie śmieszy. Mój ojciec źle się zachował, bardzo źle ale nic nie upoważnia męża by podnosił na niego ręke i wyrzucał z domu, z domu który jest także mój od czas kiedy ten człowiek się ze mną ożenił.

Gość a może a może by taaaak
ZIEŃCIOWI.... :O:O:O

Gość mąż ma rację stary nie
"ten człowiek"?????????????????????? Cya nie kochasz męża skoro tak o nim piszesz. Nie dziwie sę że wyrzucił twojego starego skoro ten w JEGO domu orażał jego rodzinę.

Gość specjalistka od wymyslania
dramatycznych tematow-prowokacji znowu dziala,jak widze:)jak nie kuzyn,ktory nie chce utrzymywac dziadkow,ktorzy go zle traktowali,to maz,co zle traktuje ja i ojca:P niezle,niezle:) produkuj sie dalej 🖐️