Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzsiecalowac

przestać pisać. ? dzwonić. ? dać na luz. ?

Polecane posty

Gość chodzsiecalowac

mam chłopaka. kiedyś było między nami normalnie , on do mnie pisał , dzwonił , chciał się spotykać.. prosił o spotkanie. teraz on wieczne nie ma czasu , jest zmęczony , albo po prostu nie ma ochoty . ja potrafię wydzwaniać do niego cały dzień jak jakaś pusta lalunia . ale wcale nią nie jestem . po prostu pragnę go usłyszeć , poczuć , błagam go o spotkanie. jeju dlaczego on tak sie zmienił , może to moja wina co robić. ?

Gość chicaguapa
za bardzo sie narzucasz,odpusc troche

Gość chodzsiecalowac
to ,że jestem namolna , że sie narzucam doskonale wiem , tylko ,że ja nie potrafię przestać. tak bardzo ciekawi mnie co w danym momencie robi , tak bardzo potrzebuję go usłyszeć ,że nie wytrzymuję...

Gość matko kochana
toż to stalking prawie nie zdziw się, jak Cię pusci w trąbę, kto wytrzyma taką zaborczość

Gość chodzsiecalowac
wy tutaj nie potraficie komuś pomóc , wesprzeć. tylko najlepiej zajebiście zdołować , dziękuje bardzo .

Gość matko kochana
wybacz, ale nie bedę Cię po głowce głaskać, ze dobrze robisz, a on jest be bo jest dokładnie na odwrót uzmysłów sobie, ze jak zachowania nie zmienisz, to on Cię w dupę kopnie

Gość chodzsiecalowac
to proszę cię pomóz mi w tym , dlaatego tutuaj jestem .. potrzebuje kogoś kto będzie mnie wspierał...

Gość matko kochana
hahaha, boski nick :D :D :D

Gość matko kochana
ale ja Ci nie pomogę, nie będę wspierać - po prostu TY MUSISZ coś zrobić łatwiej się na forum wypłakiwać niz coś zmienić? łatwiej dałam Ci dobrą radę - sama sie zastanów, czy z niej skorzystać

Gość niebieskooooka dziewczyna
uswiadom sobie jak ci z nim bedzie wspaniale jak przestaniesz zabiegac;]

Gość chodzsiecalowac
doskonale widomo ,że ja nie chcę źle.. chcę po prostu go usłyszeć , przytulić. kochaliście kiedyś kogoś. ? mieliście tak ,że był waszą pierwszą myślą , gdy wstawaliście rano , i gdy zasypialiście. potrafię nie spac przez niego... ......................................................... chłopak , który zerwie z dziewczyną a na drugi dzień będzie całował się z inną to maczo. dziewczyna , która zerwie z chłopakiem a za tydzień znajdzie innego to dziwka. czy to normalne. ?

Gość chodzsiecalowac
ale co mam zmienić. ? proszę pomóżcie. wgl. przestać do niego dzwonić ,mieć wyjebane .? wtedy bedę cacy .?

Gość matko kochana
dobra, idę stąd, pierd***sz od rzeczy teraz Ty nie chcesz pomocy, Ty chcesz usłyszeć/przeczytać, że tak bardzo go kochasz, ze Twoja miłość jest cudowna, bezgraniczna, a ten prostak nie umie sie na tym poznać sorry, ale ja bym wiała od takiego bluszczu...

Gość chodzsiecalowac
chcę pomocy . problem jest w tym ,że za często chcę go mieć.??

to zrób tak : nie dzwoń póki on nie zadzwoni. Jeden telefon od niego, jeden od ciebie. Tak samo z sms-ami. I przestań ciągle o nim myśleć, bo w jakąś paranoje się wpędzisz