Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadinn

widziałyscie gdzies jakies fajne sukienki?

Polecane posty

jutro jade na zakupy rozejrzec sie za jakaś fajną kiecką na wesele. widzialyscie gdzies jakies ciekawe? :) podajcie sklepy :) mieszkam we wrocławiu :)

Gość anonimowa pomarańczka
Paryż butik Chanel kolekcja ot cutei:)

Gość kruszynka z dolnego śląska
w Koronie jest sklepPretty Girl, tam są ładne sukienki i ja tam kupiłam swoją, w której szłam na wesele. :P

a to zmienia postać rzeczy:D

Ja widziałe, ja widziałem ale nie byla w sklepie tylko na jeszcze fajniejszej blondynie :classic_cool:

w takim razie odradzam Paryz a proponuje jakąś sieciówkę. Moze coś z wyprzedaży teraz tego full jest. No niestety ja nie jestem z Wrocławia więc nie pomogę:o

no ale tam wiekszosc jest z tej blyszczacej satyny a ja na to nie moge patrzec :P

Gość niezalogowana furgonetka
wejdz na trone bon prix tam są suuuper kiecki

ja ogolnie mam przesrane bo jestem dosc chuda i nie moge zalozyc jakiejs obcislej dopasowanej sukienki chociaz bardzo mi sie podobają:O najlepiej zeby byla nie wiem jak to sie nazywa- przeszyta pod biustem a dalej puszczona zebym nie wygladala chudo :) nie wiem czy jasno to napisalam hehe :)

Bo wiesz, u mnie w Wawie jest duży, ogromniasty wybór sukien i sukienek i innych kiecków. Może byś wpadła i poszukali byśmy razem. Możemy poświęcić na to cały weekend - o nocleg naturalnie nie musisz się martwić :D

najpierw pojade do Magnolii bo mam najblizej a potem do H&M na swidnickiej bo czasem mozna cos fajnego trafic:) kurde nienawidze zakupow jak musze kupic cos konkretnego bo wtdy nic kompletnie mi nie pasuje albo zwyczajnie nic nie ma :O najlepsze sa spontaniczne zakupy :P

Gość katia876
w hm cos powinnas znalesc :)