michasia13037 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Mam pytanie od którego tygodnia trzeba brać kwas foliowy? Jestem w piątym tygodniu i jak byłam u ginekologa to nic mi nie powiedziano że trzeba brać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bas bassssssssssssssssssssssss Napisano Sierpień 6, 2010 powinnas od poczatku prac kwas foliowy i witaminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aqwsed Napisano Sierpień 6, 2010 z tego co wiem to dobrze by bylo brac o ile sie nie myle ok miesiac przed ciaża , a tak ogolnie jak najszybciej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bas bassssssssssssssssssssssss Napisano Sierpień 6, 2010 kup sobie sama , jakis dziwny Twoj lekarz, mi odrazu powiedzial ze musze brac witaminy i kwas foliowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie chce byc nie mila Napisano Sierpień 6, 2010 od samego poczatku powinnas brac kwas foliowy, anwet przed planowana ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justysia125 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Witaj mi lekarka kazała brać kwas foliowy 3 miesiące przed planowaną ciążą a potem przez pierwszy trymestr!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michasia13037 0 Napisano Sierpień 6, 2010 ale to nie była planowana ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michasia13037 0 Napisano Sierpień 6, 2010 kwas foliowy jest bez recepty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aqwsed Napisano Sierpień 6, 2010 Przezz pierwsze tygodnie rozwija sie rdzen kregowy i dlatego ten kwas foliowy jest tak wazny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aqwsed Napisano Sierpień 6, 2010 tak bez recepty, a dawno sie dowiedziaals zejestes w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Catie 0 Napisano Sierpień 6, 2010 zacznij teraz brać. nie ma dramatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bas bassssssssssssssssssssssss Napisano Sierpień 6, 2010 tak, kup sobie kwas foliowy i witaminy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michasia13037 0 Napisano Sierpień 6, 2010 dwa tygodnie temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michasia13037 0 Napisano Sierpień 6, 2010 a jakie witaminy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bas bassssssssssssssssssssssss Napisano Sierpień 6, 2010 dla ciezarnych,( poiwedz w aptece ze chesz witaminy dla ciezarnych) tam sa wszystkie witaminy jakie ty i dziecko potrzebujecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aqwsed Napisano Sierpień 6, 2010 paneiw patece napewno Ci doradza powiedz ze jestes w ciazy to one Ci cos wynajda odpowiedniego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aqwsed Napisano Sierpień 6, 2010 mialo byc panie w aptece:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach