Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inger23ChOna

Czy zerwać z chłopakiem?

Polecane posty

Od niedawna jestem z chłopakiem. Jest to mój drugi chłopak, poprzedni rzucił mnie dla innej. Bardzo to przeżyłam i nawet nie wiedziałam, ze to wydarzenie aż tak wpłynęło na moją psychikę. Zrobiłam się baardzo zazdrosna. Obawa przed tym, że historia się powtórzy po prostu mnie zżera. Nie chcę żyć w ciągłym strachu i zastanawiam się czy nie zerwać z chłopakiem mimo tego, ze go kocham... Z drugiej strony, postępując w ten sposób nigdy nie stworzę związku. Możecie coś poradzić?

Gość Specjaliści tematyczni
Jeśli pytasz na forum czy masz zerwać z chłopakiem -czyli podjac wazna decyzje w Twoim życiu to wybacz, ale lepiej z nim zerwij - dla jego wlasnego dobra.

Gość czas do lekarza
tam ci powiedza co ze soba zrobic

Gość Specjaliści tematyczni
No dobrze. Moja rada: musisz zaryzykować i iść smiało przed zycie do przodu. Zrywanie z nim ze strachu przed zdradą - mimo, ze go kochasz jest dla mnie niezrozumiałe, głupie, naiwne, temat do żartów. Wybacz - lepiej sie drugi raz przejechać niz byc cale zycie samą. Nawet po 5 latach zwiazku gdy sie on nagle rozpada to to nie jest tylko tragedia, a wiele miłych wspomnień i przeżyć. Nie odbieraj sobie szans na szczescie.