Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopa widmore

Podajcie jedną ceche w wyglądzie faceta która deklasuje go w waszych oczach

Polecane posty

Gość kolorowe słodkie cukierki
podam te najważniejsze bo jest ich wiele:D 1. kurdupel- poniżej 175cm a poniżej 170cm to już w ogóle:( 2. długie włosy 3. łysy (nie chodzi mi o zakola itp tylko o zgolenie na łyso) 4. brudne paznokcie, niezadbane 5. ubieranie skarpetek do sandałów:D 6. broda lub wąsy 7. wulgarny 8. pali papierosy 9. nie używa antyperspirantu to by było na tyle:P

Gość kolorowe słodkie cukierki
aha i jak chodzi do do solarium, jest lalusiem, koksem i chodzi w zamałych koszulkach żeby mięśnie pokazać- bez komentarza- żel.pl:D

Gość milkamilka
brudasy, śmierdziele to najgorsze, co może być :o

Gość Georgia32
1. Tępe spojrzenie (tutaj odpada już 99% facetów) 2. Kurdupel poniżej 180 cm 3. Mogłabym dopisać więcej, ale większość wiąże się z punktem 1

Gość waselina
metroseksualny odpada !!!

zgadzam się, śmierdziele są najgorsi :O. nic tak nie odstrasza jak smród potu, nawet jednodniowego, czemu faceci ( i niektóre babki) nie używają antyperspirantu ? (dezodorant to za mało). a poza tym mnie odstraszają tacy na pół łysi, co mają włosy po bokach, a środek łysy i jeszcze nie daj Boże robią zaczeski :O źle dobrane okulary też szpecą, takie z ciemnymi szkłami, bardzo postarzają. włosy też muszą być zadbane, albo krótkie albo trochę dłuższe np. do ucha, ale nie średnie, nie wiadomo co, czy zapuszcza, czy nie zdążył pójść do fryzjera. adidasy, jeżeli facet po skończeniu nosi adidasy, to jest u mnie przekreślony, mogą być buty sportowe, ale tylko do sportu. ubrania nieadekwatne do wieku, czyli np. młody chłopak w swetrze w romby, albo facet po trzydziestce w postrzępionych dżinsach lub koszulce w oczojebne wzory. koszulka na ramiączka w stylu, odcięty rękaw od t-shirtu. nikt w niej dobrze nie wygląda. solarium i obcisłe koszulki, obcisłe spodnie, bleee.

"Tępe spojrzenie (tutaj odpada już 99% facetów) " Mogłabyś bardziej rozwinąć?

Gość Georgia32
Inteligencję widać w oczach, spojrzeniu. To jest taki błysk, aura wręcz ... Poza tym widać to także w mimice, sposobie poruszania, gestykulacji. Jest to czarujące. Ale takich widziałam paru tylko, właściwie 2. Reszta to tępaki.

Gość Georgia32
Jest w tym taka siła, że tworzy aurę. Trudne do opisania, ale widoczne.

Gość Georgia32
Jako przykład podam taką historię. Zostałam zaproszona na ekskluzywny bal przez pewien międzynarodowy koncern. Nikogo tam nie znałam prawie. I przy wejściu stała grupa młodych mężczyzn. Jeden wcale nie najprzystojniejszy, aczkolwiek przystojny o chłopięcej delikatnej sylwetce. Nic niby zaskakującego. Wszyscy w czarnych garniturach itd. Oni stali równo, obok siebie. I tak oniemiałam na jego widok, wtedy nie wiedziałam dlaczego nawet. Biła od niego taka siła, blask, pewność siebie. Co się okazało? To był prezes tego koncernu, a obok przystojniacy to kelnerzy w tym pałacu, którzy podawali kwiaty, które on wręczał wszystkim paniom na powitanie.

Gość Brudny
Brudne paznokcie, zaniedbane zęby, niechlujny. Nie mam na myśli krzywego zgryzu.

Georgia32 Teraz wiem o czym piszesz, tylko z prawdziwą inteligencją może "to coś" mieć niewiele wspólnego:)

Gość Georgia32
Myślę, że ma jednak ... Bo takich spotkałam paru w życiu i każdy okazał się nieprzeciętnie inteligentny. Na widok drugiego oniemiałam w restauracji. Wtedy go nie poznałam, ale po czasie zaczepił mnie na ulicy. Okazał się architektem, skończył też prawo. Prowadzi seminaria, wykłada gościnnie w kraju i na świecie. Zna kilka języków. Oczytany, że aż zadziwia.

Gość kupa na maśle
a ja tam lubie jak facet jest ladnie opalony , moze byc nawet solara , znam takiego co chodzi na solara, chodzi do fryzjera co 2 tygodnie zawsze jest piekny i pachnacy tylko zdyskwalifikowała go zbytnia pewnos siebie , typ cwaniaka ale tak to bywa u wiekszosci przystojniakow :P

Gość zieloonoka dziewucha
-niski (poniżej 170cm) -gruby -pryszczaty -brudne paznokcie -za bardzo zarośnięty (włosy wszędze, łacznie z plecami fuu) -łysy -bardzo krzywe zęby -rudy, bardzo jasny blondyn -ubierający się w dresy -nie dbający o higienę

Gość aquarius
A poqiadają, że kobiety nie patrzą na wygląd:) a parosze jakie szczegóły:)

Gość Ale się uśmiałam!
Ha, ha, ha, Georgia32, po pierwszych Twoich postach miałam pewne podejrzenia, ale po kolejnych postach, a zwłaszcza po Twoim dobitnym przykładzie, wszystko się potwierdziło. Widać, że niewiele masz pojęcia o życiu (nie martw się, z taką naiwnością szybko dostaniesz od życia kopa i nauczysz się w tempie ekspresowyhm). Po 1 - inteligentny może być i mężczyzna, który został kelnerem - mógł być np. zbyt leniwy, by nie skończyć szkoły, nie mieć do tego warunków, a możesz też właśnie mieć do czynienia z bardzo inteligentnym studentem, który pracuje, by opłacić swoje studia (co się zdarza bardzo często). Po 2- to, co określasz jako "błysk w oku, bijąca pewność siebie", czyli wg Ciebie "inteligencja", w rzeczywistości z inteligencją może mieć niewiele wspólnego. Bo to nic innego niż charyzma, a to jest niezależne od inteligencji, mają ją za to najczęsciej...psychopaci, którzy notabene wcale nie muszą odznaczać się wysoką inteligencją. A jak wykazały badania, ok. 50% osob zajmujących kierownicze stanowiska to właśnie charakteropaci lub socjopaci. Tak więc powodzenia w swojej drodze przez życie, bo będzie Ci ono bardzo potrzebne, skoro masz ciągoty do psychopatów. :-D

Gość kupa na maśle
taaaa nie patrza , dzisiaj tylko o sie liczy :P

Gość lalalalalalcia
smró spod pach!!!!taki pot że aż pot.fuj

Gość Georgia32
Po 1 - inteligentny może być i mężczyzna, który został kelnerem - mógł być np. zbyt leniwy, by nie skończyć szkoły, nie mieć do tego warunków, a możesz też właśnie mieć do czynienia z bardzo inteligentnym studentem, który pracuje, by opłacić swoje studia (co się zdarza bardzo często). " Kelner zbyt leniwy? Wiesz co to inteligencja? Cały fenomen inteligencji polega na tym, że czuje ona potrzebę rozwijania i jest w stanie pokonać nawet własne lenistwo. Inteligencja ma w sobie ten pęd, którego lenistwo nie powstrzyma. Zresztą co to za lenistwo, skoro musi harować jako kelner? Co do studentów, to i owszem - ale spójrz na mój nick, piszę z własnej perspektywy, a studenci to już nie mój przedział. Więc ich inteligencja już mnie nie interesuje.

Gość lalalalalalcia
spoójrzcie na siebie,pewnie same wygladacie niezle ale jak koleś śmierdzi i ma brud za uszami to juz porazka!

Gość jakby sie na serio bralo
te wymagania tepych szmat to polowa facetow by byla singlami :D

Gość Georgia32
Tak więc powodzenia w swojej drodze przez życie, bo będzie Ci ono bardzo potrzebne, skoro masz ciągoty do psychopatów." Gratuluję zatem Tobie widzenia świata. Cały świat managerów to psychopaci, a cała śmietanka inteligencka ukrywa się po barach, biedronkach, czy przy kopaniu rowów. Jak miło, że masz takie trzeźwe spojrzenie na świat ... :D

Gość biala foka
-braki w uzebieniu -odor potu -nieswieze ubranie -smierdzace stopy

Gość brunetka88
-otyłość (chudy może być- sama mam faceta chudzielca a i tak mnie do niego niesamowicie ciągnie), -brak higieny(bardzo dbam o siebie także tego samego wymagam od faceta- nie musi być ubrany w najmodniejsze ciuchy, ważne żeby wszystko było świeże i pachnące) -niski wzrost (nie mogę powiedzieć, że niski facet nie może być przystojny, bo mam niskiego kolegę, który jest mega przystojny, ale ja jestem wysoka także facet musi być też wysoki)

Gość Ale się uśmiałam!
"Wiesz co to inteligencja? Cały fenomen inteligencji polega na tym, że czuje ona potrzebę rozwijania". Potrzebę rozwijania ma nie inteligencja, a człowiek. Sam rozum jest nieprzydatny, jeśli człowiek nie chce go wykorzystać. "i jest w stanie pokonać nawet własne lenistwo". Pokonać własne lenistwo mogą pomóc najczęściej albo wykonywanie pracy, która daje satysfakcję i zadowolenie, albo trudne warunki finansowe, konieczność utrzymania rodziny, itd. "Inteligencja ma w sobie ten pęd, którego lenistwo nie powstrzyma". I znów - pęd do wiedzy ma człowiek, nie inteligencja. Podążając Twoim tokiem rozumowania, musielibyśmy powiedzieć, że "gen myśli". :-D "Zresztą co to za lenistwo, skoro musi harować jako kelner?" Teraz musi harować, skoro wcześniej nie chciał (wtedy może znalazłby spokojniejszą pracę), z czegoś żyć przecież musi. Poza tym nie przesadzajmy - zawód kelnera to nie harówka. "Co do studentów, to i owszem - ale spójrz na mój nick, piszę z własnej perspektywy, a studenci to już nie mój przedział". Jeśli to Twój wiek, to jestem przerażona, bo ja jestem od ciebie troszkę młodsza, a takich głupot bym nie napisała.

Gość Georgia32
A co kryje się w Twoich wypowiedziach pod hasłem człowiek? :O

Gość jak mu smierdzi z chuja