Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little łezka

Czy warto starać się dla faceta?

Polecane posty

Gość little łezka
No fakt po co męczyc się z gościem,który i tak Ciebie nie doceni! Nie ma senu,lepiej inwetować w siebie i tyle...

problem polega na tym, że nie wiesz czego potrzebuje najbardziej mężczyzna od kobiety. Nie jest to ani obiad, wyjazdy, mądrości, ani nawet seks.:)

Gość nikii27
Tak bardzo ciezko mi bylo wogole o tym pomyslec(o zerwaniu) a co dopiero to zrobic, ale zebralam sie na odwage . Prtzeciez nie ma sensu trwac w zwiazku ktory opiera sie tylko na moich staraniach, tak nie powinno byc , kazda z nas zasluguje na szczescie na kogos kto bedzie nas szanowal, kochal i okazywal to a nie ...zebysmy to my sie staraly i tylko my, nie na tym zwiazek dwoch osob polega:/ Wiec little musisz zdecydowac czy chcesz w tym dalej tkwic czy uwolnic sie i ulozyc zycie na nowo z kims kto cie bedzie naprawde szanowal kochal dbal o ciebie, poprostu zebys byla szczesliwa :)

a co ten twój facet taki wyjątkowy że tak się koło niego kręcisz?? kolacyjki, sracyjki, wyjazdy i co jeszcze? kota też można zagłaskać na śmierć

Gość little łezka
To on mnie traktuje kurwa mac jak perskiego kota rozumiecie, nie jak kobiete tylko swojego kota,nie wiem masakra.

Gość little łezka
dzięki to opowiadanie jest super