Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrams

kobiety - ich zalety i wady

Polecane posty

ja to przede wszystkim jestem leniwa i nieśmiała..a jeśli chodzi o zalety to hmmm :D nie wiem nie wiem :D a już wiem! nie przechwalam się:classic_cool:

Jestem odważna, pracowita, kreatywna, nie mam problemu z podjęciem decyzji, mam poczucie humoru, podzielność uwagi, jestem sympatyczna, potrafię z każdym znaleźć wspólny język, chętnie pomagam innym, szybko i chętnie uczę się nowych rzeczy, lubię próbować tego czego nie znam, nie uprzedzam się, nie generalizuję, jestem czuła, delikatna, najbliższym oddana całym sercem... Wady: nałogi, skłonność do nałogów, to że zbyt często żyję w swoim świecie, jak mi źle robię się jędzowata, jestem strasznie zawzięta i przebaczam tylko najbliższym ale i to z wielkim trudem, jestem nerwusem, awanturnicą, jak się wkurzę na coś i zniechęcę to już nie chcę zaczynać, szybko nabieram urazy, nie można mnie dobudzić rano, wymagam bezwzględnego zamykania szuflad i szafek... Z wyglądu też mieszanka wad i zalet, ale na plus wychodzę :P Kobietą jestem zdecydowanie :D Co mogę stwierdzić ogólnie- kobiety są twardsze, więcej wytrzymają, jeden z ginekologów stwierdził że jakby miał facetów na patologii ciąży jako pacjentów to zmieniłby zawód.

kobiety nie maja wad. to wszystko sa zalety ale faceci sa zbyt glupi zeby to dostrzec ;/