Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SS94

Zapalenie ucha od 2 tygodni?!

Polecane posty

Gość SS94

cześć! Mam takie pytanie, jako, że w mieście (Elbląg) ciężko jest się dostać do laryngologa (kolejki do września, a ucho odpada) to chciałabym się zapytać, co może być przyczyną zapalenia ucha? Choruję w sumie od dziecka, zawsze na to samo ucho, co jakiś czas. Zawsze antybiotyk pomagał, wczoraj skończyłam drugi a bez leków nie mogę funkcjonować. Małżowina boli, środek boli i boli mnie też lewa strona szyi. Żaden lekarz nigdy nie badał tego dokładnie bo jak wyżej wspomniałam, jeden antybiotyk i po wszystkim. Tym razem nawet nikt ani razu nie spojrzał do środka... Więc co innego może być sprawcą tej dolegliwości? Z góry dzięki :)

Hm,...U Małachowa czytałam wiele razy o wyleczeniach ucha zakraplaniem moczu, należy zakropić z 5 kropelek. Po paru dniach powinno już się wyleczyć. Spróbuj, to nic nie kosztuje, a może pomóc. Jeśli nie wierzysz, popytaj na wątku o Urynoterapii(tutaj na kafe). Ja swoje kiedyś leczyłam u laryngologa, czego efektem jest jakiś niedosłuch.Teraz bym omijała go z daleka.

Gość alda56
do SS99 Należy jaknajszybciej udać sie do otolaryngologa.Jest w każdej klinice.Powodzenia!!!

Gość alda 56
Jest to bardzo poważna choroba ucha>poczytaj CHEMODECTOMA

Gość SS94
Jasne, że byłam. Nawet u dwóch, mimo wszystko co wizyta to antybiotyk i nic więcej. A one po prostu nic mi nie dają :(

Gość alda56
Musisz usilnie prosić badanie tomografem i naczej tak Ciebie zbywać będą.Poczytaj sobie co wskazałam.Powodzenia!!!