Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość COSIEDZIEJEXXXXXX

CZY TO CIĄŻA??

Polecane posty

Gość COSIEDZIEJEXXXXXX

Ponad tydzien temu kochalam sie z moim chlopakiem, przed wytryskiem wyszedl ze mnie wiec nie wleciala sperma do srodka!byl to 14 dzien cyklu ale mam nieregularne cykle raz co 32 raz co 35 dni wiec nie wiem czy to byly dni plodne! ale wiem ze spuscil sie na reke bo widzialm jak wyszedl ze mnie po paru sekundach sie na nia spuscil... czy moge byc w ciazy?? dodam ze stydjuje i narazie nie planuje dziecka i troszke sie boje! kobitki odpiszcie prosze pozdrawiam:*

Gość taka tam..........
dlaczego studenci sa teraz tacy tempi....szok

Stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcji. Poza tym tak, miałaś już płodne ale chyba jeszcze nie owulację ale jak wiemy plemniki mogą poczekać sobie, czyli przeżyć w Tobie 72 h a niektóre źródła podają, że nawet tydzień ! Możesz być w ciąży, a możesz nie być.;)

Gość COSIEDZIEJEXXXXXX
kurcze mam nadzieje ze nie jestem w ciazy... wydaje mi sie ze jak wyszedl i po paru sekundach spuscil sie na reke to nie bede bo nic nie wlecialo we mnie, czekam na okres strasznie sie boje a wiem ze stres opuznia miesioczke, kurcze nie wyrabiam... mam nadzieje ze nie jestem jak nie wlecialo nic!!

Ale wiesz że w płynie który 90 % mężczyzn " produkuje " przed wytryskiem MOGĄ BYĆ plemniki ?? które MOGĄ zapłodnić ? a tego to Twój facet nie jest w stanie kontrolować, jestem tego pewna na 1000000 %.