Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotunia2525

problemy z...

Polecane posty

Gość migotunia2525

dziewczyny zdarzyła się wam taka sytuacja, że miałyście dużo wydatków a nie miałyście grosza przy duszy i postanowiłyście zrobić to za pieniądze? żeby się poratować? jak tak to co czułyście potem? ulgę że macie pieniądze czy nienawiść do siebie?

Gość migotunia2525
tez tak uwazam.. kobiety ktore maja pieniadze to tez moga sie puszczac za kase. tylko chcialabym wiedziec czy tez z braku pieniedzy dziewczyny postanawiaja to robic

Gość migotunia2525
no dobra, żeby rozpocząć temat to ja się pierwsza odwarzę i napiszę, że zrobiłam to dwa razy bo bardzo podobały mi się takie ładne bluzeczki ale po tym czólam się fatalnie. Taki jak by moralniak lekki mnie dopadł. Ale musze przyznać, że za drugim razem był on zdecydowanie mniejszy............hm ciekawi mnie lekko jak będzie za trzecim razem ? jak sądzicie ?

Gość migotunia2525
cieszysz sie podszywie??? spierdalaj z forum kretynie!

Gość migotunia2525
podniecasz sie jak podszywasz sie pod kogos? zal mi ciebie..

Gość migotunia2525
dokladnie. zawsze sie znajdzie praca zeby byly tylko dobre checi a za kase to wiadomo kto sie oddaje, decyduje o tym charakter a nie sytuacja.

jak nie mam grosza przy duszy to po prostu robię debet albo pożyczam a dla mnie to co robisz to zwykłe puszczalstwo ...

Wystarczy znaleźć normalną pracę jak się niema pieniędzy a nie odrazu dupy dawać :P