Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zochaaaaaaaa

33 dzien cylku-brak okresu

Polecane posty

Gość zochaaaaaaaa

mam 33 dzien cyklu i nadal brak okresu..zwykle 29-31. 3 testy ciazowe robione dzien po dniu- negatywne. stosunki bez zabezpieczeń w 4,6,10,18 i 24 dniu cyklu. nie wiem co mam myslec juz...

Gość zochaaaaaaaa
36 dzień bez okresu i nadal nic...4 testy negatywne, ale od wczoraj mnie troche piersi pobolewaja...(niczym jak na okres). mozliwe ze przez zmiane klimatu az tak mi sie mogł przesunac??

No ja nie wiem jak to jest więc niestety nie pomogę..Sama sobie odpuściłam teraz ,nie pamiętam kiedy mi się dokładnie zaczął okres (długi czas nie współżyłam więc nie uważałam tak na tojak zawsze) A wczoraj troszkę "zaszalałam z narzeczonym..:( Jestem teraz ok 5-6 dni po okresie i nie wiem czy mogą być dni płodne...Chyba najpewniej jest zażyć tabletkę :(

Co zmiany klimatu to jak najbardziej-sam okres o te kilka dni też może się przesunąć-a objawi przed miesiączką do ciażowych są bardzo podobne.

Gość zochaaaaaaaa
w polowie lipca wrocilam z 2 tyg wakacji z egiptu, ale tam mialam okres..wrecz nawet wczesniej, a teraz takie opoznienie....:( 4 testy robilam i jedna krecha caly czas!! czy ktorejs z Was tez sie tak spoznialo??

To jak mialaś okres w polowie lipca to teraz jakos chyba w polowie sierpnia nie? Organizm pewnie odczuł zmianę klimatu i to sporą...Jaki test robiłaś?

Gość zochaaaaaaaa
wrocilam z wakacji w polowie lipca, tam okres dostalam 5 lipca...dzis 9 sierpien takze....;] Robilam 2 razy Quuixx i 2 Pre Testy - ostatni w sobote /34 dc/... W czwartek bylam u ginekologa ktora jak to okreslila "macica bardzo miekka"- ze niby w ciazy twardnieje...ale to nie wiem czy nie za wczesnie wtedy bylo zeby ginekolog wykryla

Gość zochaaaaaaaa
no nie...jeszcze nie chce!!! ps.pewnie mi odpiszesz ..."no to jestes", ale ja powaznie pytam czy ktos tak mial czy lepiej sie uspkoic i zaufac tym 4 testom...

Gość rwrr
no mi sie spoznil tydzien przez zmiane klimatu:)

Gość rwrr
mysle ze nie jestes,az 4 testy nie moga sie mylic..glowa do gory,a swoja droga to bardzo ryzykujesz kochajac sie bez zabezpieczenia;)

Gość zochaaaaaaaa
fachowo to sie chyba nazywa...GLUPOTA!! ktora teraz skutkuje stresem.. i "obietnicami wewnętrznym" ze NIGDY WIECEJ ;]

Gość do matko kochana
tak ja tak miałam, dostałam po ponad 60 dniach!!! po wywołaniu, miałam hormonalne problemy.

Są tabletki 72h po,no ale jak bylas na wakacjach to pewnie nie mialabys do nich dostepu,poza tym sa na recepte...No teraz musisz tylko poczekac,nic innego...Ja jutro zasówam po tabletkę :(

Gość zochaaaaaaaa
nie no wiem ze te tabletki sa itd, ale kurcze wtedy nie myslalam, bo bylam pewna ze nie ma opcji zeby cos "we mnie wlecialo" zanim skonczyl.. a teraz to analizuje kazdy stosunek. juz odchodze od zmysłow