Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden facet ........

Brak urody -facet

Polecane posty

Gość taki jeden facet ........

Hej ; ) Pytam Was, kobiety , czy brzydki facet ma jakieś szanse u kobiet ? Pytam ,bo nie grzeszę urodą ,niestety ; ( . Pozdrawiam .

Gość oczywiście że ma
pytanie jest bardzo ogólne, ale przecież dziewczyny też są różne i jeśli tylko nadrabiasz braki urody czymś innym - nie ma problemu.

jasne że ma niektóre kobiety <ładne > wolą brzydkich facetów.. ale tak naprawdę charakter jest bardzo ważny .. więc na pewno znajdziesz :) kogoś !

ja jestem ladna i mam brzydkiego faceta. z tym ze on jest zajebiscie madry i odnosi sukcesy zwodowe takze mial mi czym zaimponowac :) a ja no coz...a ja mu sie podobalam i podobalo mu sie to ze jestem wierna, mam swoja pasje i nie jestem glupia, choc nie tak madra jak on. Mądrale mam.

dodam jeszcze ze jak dla mnie facet nie ma byc ladny... facet ma byc meski, normalny, przecietny z wygladu i wystarczy ze bedzie czysty- zadbany. Facet musi byc zaradny, madry i stanowczy a kobieta musi czuc sie przy nim ladna :)

nie powinien* byc ladny - poprawka bo zaczynam pisac jak afrykaniec co polskiego nie umi ;/

facet powinien być intrygujący, charyzmatyczny, zaradny, odpowiedzialny, dojrzały, z pasją ładny to może być obraz

Gość smakosz z kafełe
Jak widzisz musisz tylko dużo zarabiać, nie ważne co będziesz robił, ważne byś był dobry w tym fachu, np dobry złodziej, dobry inżynier :classic_cool:

Gość xxxxxxxxxxx555
smakosz 10/10 idealne podsumowanie:)

Gość i dodać trzeba
aby taki facet bogaty- miał w dupie cały świat- czyli politykę, władzę, siły przyrody- a będzie twardy

nie rozumiem czemu każdy mówi że facet powinien być bogaty... jestem z konkretną osobą a nie z jej portfelem nawet na randkach ZAWSZE płaciłam za siebie a zamiast prezentów wolałam wartościowo spędzony z drugą osobą czas tak mnie wychowali rodzice i chwała im za to

Gość i dodać trzeba
Facet szmatą się poczuje jak nie będzie miał na czynsz,albo na przyjemności. Wygrywają tylko podłe kurwy. Amen

no ja wiem że to faceci ale skądś biorą takie opinie prawda jest taka że dziewczyny teraz to się zwyczajnie sprzedają. Uważają że facet to ma mieć własną furę, biznes i kwadrat a one to tylko na gotowe przyjść i paznokcie malować

No ale faceci sie do tego przyczyniają, cieszą się jak laski się oglądają za ich samochodami a pewnie są i tacy co kupują auta, żeby wyrywać dziewczyny. Poza tym sami kupują dziewczynom różne rzeczy, i potem inne dziewczyny nie chcą czuć się gorsze, że jakiś james bond kupił jakiejś modelce naszyjnik :P