Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia1988

moja dieta

Polecane posty

Gość Gosia1988

Cześć.Jestem na diecie dziesięciodniowej - ulepszonej przeze mnie oczywiscie.Juz 4 dni pije kefirki (180 kalorii na dzień) + kawa zze wszystkimi dodatkami(cukier i mleczko).Pije wode,ale nie w ilosci ponad ludzkiej(nie lubie wody) Chudne dosc szybko,z obwodow mi spadlo (biodra i uda,talia bez zmian).Wcześniej nie stosowalam diety - poprostu mniej jadlam,a posilki zastąpilam warzywami,w mniejszym stopniu owocami.Nie czuje głodu specjalnego - sniadan nie jem - kefir pije na obiad.Dodatkowo sprzatam,piore,wychowuje syna i odkąd pamietam nigdy mi sil nie brakło.A prowadze taki tryb 'zywienia' od konca maja.

no zobaczymy czy sie ktos do nas przyłączy:) ja sobie zrobilam warzywka na sniadanie,ogórki małosolne sa teraz pyszniutkie:) a Ty Gosiu (niech tak zostanie;)) oprocz tego ze masz swoje obowiazki cwiczysz w jakis sposob? rowerek? steperek? bieganie? czy nie bardzo masz czas?

Gość Gosia1988
Codziennie jakos od kwietnia cwiczylam na stepperku,a od maja na orbitreku,bo zachodzilam go na smierc(skrzypi okropnie).Dochodziłam do 2h dziennie,teraz zdarza mi sie pocwiczyc na orbitreku w spodenkach neoprenowych (ok 50 minut).Nogi i posladki mam niczego sobie,ale talia mogłaby mi zeszczupleć.

wybacz moje zacofanie ale co to za spodenki?:) jaką spelniaja funkcje? podziwiam ze przy dziecku znajdujesz czas i checi,musisz byc bardzo ambitna osobą.Moj steperek tez wydaje dziwne dzwieki ale sie tym nie przejmuje:)a jak Ci na tej 10 dniowej idzie?pijesz te cole?

Gość Uda mi się !
Hej:) Ja dołącze chętnie:) Lubię kefir. A wodę będę piła z aqua slim ;)

Gość Gosia1988
Znowu kupiłam buty <wstyd> .... super czolenka na obcasie ok 9cm (Wygodne,marszzczone,grafitowe - cudenko).Dzisiaj wogole nic nie zjadlam,bo bylam zachalatana tymi butami.Cole piłam,kawe tez.Gacie mi z pupy lecą....uda też szerokie.Jutro kefirek - w lodowce mam jeszcze trzy :D

Gość Gosia1988
Spodenki neoprenowe to te w ktorych sie mega pocisz - pomaga o ile jest sie systematycznym.W polączeniu z serum termoaktywnym eveline daje super efekty.Serum na noc,spodenki do cwiczen :D

Dzien dobry:) Gosiu-Magdo to Ty jestes taka wielbicielka bucikow?:) ja kiedys tez obcasy lubilam ale teraz z ta waga to dramat,nie da sie wytrzymac.A powiedz mi jeszcze bo mnie to zaciekawilo gdzie sobie te spodenki kupiłas? no i za ile bo tez bym sie skusila,na rowerku i steperku byly by super.Ten balsam termoaktywny to ten co tak grzeje:) bo mialam kiedys taki ale mnie chyba grzalo za bardzo:) Ciesze sie ze chudniesz tak ładnie🌼 szkoda tylko ze nikt sie do nas nie chce podłaczyc:(

Gość Gosia1988
Dzień dobry.Chudne tak,bo malo jem - 5 dni i 5kg :D Spodenki kupilam na allegro od fitplay'a za 59zł +przesyłka.Tak,to to serum - polecam,im dluzej stosujesz tym to uczucie znika :D A wielbicielką butow jestem - kocham obcasy xD

Gość rtdtd
kurfa nie będzie nic żarła ale coli to sobie nie odmówi:O z taka postawą nadal będziesz wielorybem:O

Gość Gosia1988
niie jestem wielorybem to raz,a dwa nie mialam czzasu ani ochoty na jedzenie.Pić mi sie chcialo to pilam cole. To wy sie męczycie dietami,ja smaku chleba,masla,wedliny,miesa nie pamietam i przypominac sobie nie chce.Nawet mnie do tego nie ciagnie.

Gość rtdtd
Nie męczę się dietami, bo nie muszę tego robić;) smaku wędliny nie pamiętasz ale zamiast po wodę sięgasz po colę. Takim sposobem daleko nie zajdziesz. Pomysl o kondycji swojej skóry po takiej kefirowej diecie. Zgubione kg są efektem utraty wody. Stała zmiana nawyków żywieniowych: jedyne co ma sens. Możesz chudnąć jedząc!

Gosiu co tak uciekłas? chyba sie tymi wypocinami sfrustrowanej,fanatyczki zdrowego zywienia nie przejęłas? zalosne takie pouczanie innych jesli ktos taki zdrowy tryb zycia prowadzi to nie siedzi na topiku o dietach bo nie musi,a moze boli tego kogos ze masz takie fajne efekty? serdecznie pozdrawiamy kolezanke furiatke,doradzam joge uspokaja:)

Gość rtdtd
Interesuje sie dietami, poniewaz koncze dietetykę. Przeraza mnie głupota ludzi, ktorzy na własne zyczenie funduja sobie cos takiego i jeszcze uwazaja to za sukces:O

Gość rtdtd
a co to za epitet "furiatke"? haloooo sprowadzam was na ziemie dziewczyny! ps. i nie: ponad 80kg nie moze byc "sweet".

Gość Gosia1988
Drogie kobiety - ćwicze codziennie orbitrek+hula hop.Dieta kefirowa to dla mnie odmiana.Żywie się zdrowo gdyz jadam same warzywa i owoce - jedynie w ciazy o tym zapomnialam i jadlam 'wszystko'.Chcę stracić tą nadwyzke stąd ta dieta.

Gość Gosia1988
lolami***sweet u mnie waga dalej ta sama.Wczoraj martini bianco popiłam - no i sie troche powygimnastykowalam z moim misiem,bo szkrab u mojej mamy ;-) Pic mi sie chce strasznie dzisiaj ;(

Gość Gosia1988
rtdtg Fajnie,ze konczysz dietetyke.Ja od 2giej klasy gimnazjum jestem na 'diecie warzywno owocowej.Pokochalam warzywa i czuje sie po nich bardzo dobrze.Cere mam bez zarzutu.Jednak zaszłam w ciąże (2razy pod rzą) i pozwolilam sobie na rozne smakolyki,pizze itd.Teraz wazylam 68kg.Chcialam cos zmienic dlatego pije ten kefir.Po osiagnieciu 60kg wracam do swojego starego jadłospisu.Ja naprawde warzywami wyciagam ponad 1000 kalorii.Badania mam rewelacyjne - w ciazy mialam tylko anemie,przed rewelacja.

Gość Gosia1988
okresu dostalam ;(

a pewnie ze sweet i nie 80 tylko 85kg :) coz wiecej dodac jak tylko ze wspolczuje tym ktorym bedziesz ukladac jadlospis jak nawet niku nie chce Ci sie wymyslic, no i zartujsz chyba mowiac ze taka krytyka chcesz komus pomoc i do niego dotrzec? tego Was ucza? a co to szkola trzeba odradzic innym Gosiu przy tych "kobiecych dniach" to normalne ze waga stoi,potem ruszy znou,trzeba przeczekac:)

Gość rtdtd
Uważam, że taka terapia szokowa jest wskazana:D powaznie. Ja ważyłam za duzo i zle wyglądałam i tylko w ten sposob mogłam się zmotywowac. Mowilam sobie "jestes tłuscioch, zrob cos z tym". Były diety cud, było głodzenie sie po ktorym rzucałam się na jedzenie. Az w koncu zaczełam interesowac się dietami, schudłam a potem wybrałam jako kierunek dietetykę, aby pomagać innym. Uznałam, że jestescie lekkomyślne spożywając jedynie 180kcal dziennie. Ale tu zaskoczenie czytając, że jednak pojawiają się jeszcze warzywa. Miałam koleżankę: bardzo ładna dziewczyna - niestety tłuścioszek. Zastosowała kopenhaską. Efekt: skóra jak wór, dużo dodatkowych rozstępów i efekt jojo z prezentem w postaci dodatkowych 4 kilogramów:( Szkoda ładnych kobiet aby się w ten sposób marnowały. Bardzo ważne jest to, co mamy w głowie. Nie ma czegoś takiego jak "schudnij szybko i wyglądaj świetnie". Bardzo sfrustrowało mnie to, że mimo że odmawiasz sobie jedzenia to i tak sięgasz po colę. Myślę, że to bardzo niebezpieczne. Nikt nie jest idealny. Nawet dietetykom zdarza się sięgnąć bo hamburgera, ale takie postępowanie na diecie może bardzo niekorzystnie wpłynąć na dalszy proces odchudzania i to nie przez te dodatkowe kalorie, ale poprzez aspekt psychiczny. Nie chcę aby ktoś się na mnie gniewał, ale dziewczyny błagam! odchudzajcie się mądrze. Nie użyję już tej negatywnej motywacji, bo mam za słabą psychikę, żeby nadal kogoś obrażać:D

Twoj problem to brak daru przekonywania nie potrafisz dotrzec do ludz, MY juz to wszystko wiem "swoja" droge wybieramy swiadomia wiedzac ze nie jest najlepsza a jesli potrzebujemy porad to zwyczajnie o nie prosimy? jak pewnie wiekszosc doroslych ludzi,popelnialas bledy to pozwol je popelniac innym ,nie zajmuj sie naszym zbawieniem,zbawiaj tych ktorzy tego chca

Gość rtdtd
ale mi jest po prostu szkoda jak ktos jest o krok od zmarnowania swojego ciała.

Gość Gosia1988
Słabo mi się zaczelo robic - miesiączka,kac - wale te kefiry i znow jem warzywa (pozniej wlacze owoce) ;-)

Gość Gosia1988
zjadlam pol gara ugotowanej (ale nie rozgotowanej) fasolki szparagowej :D we łbie mi ię kręci ;/

Gosiu a po czym ten kac?:) po kefirach?:) ja sie chyba na te diete z winem przestawie,jak dla mnie skuteczna,nudna ale nie az tak, i jakos mi odpowiada,ale od jutra bo mama ma dzis urodzinki;)

Gość Gosia1988
od wina..w nocy wirowało mi sie tak,ze zasnac nie moglam ;/