Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Pytanie do mam które maja za sobą zakup pierwszych butów dla dziecka. Córka zaczyna chodzić, na razie przy pchaczu i za rączkę, w domu chodzi na bosaka a na dwór zakładam Jej buciki takie do wózka (miękkie)Dziś chciałabym kupić Jej buciki ale pojęcia nie mam jakie?Poradzicie? :)

Gość ...........................123
Moje się uczyły chodzić w takich miękkich skórzanych kapciach, właśnie takich jak do wózka, ale ja mam dobrą drogę z kostką bez kamieni i asfalt więc się nadawały. Jak masz niezbyt ciekawy chodnik, żwirek itd. to może kup tenisówki takie a la H&M, miękkie, na średnio grubej elastycznej podeszwie.

wszędzie chodniki, asfalt , drogi dobre ;) chciałabym żeby córcia pochodziła na dworze za rękę, albo z pchaczem. Myślałam o Bartku, ale sa strasznie sztywne, a Ona jeszcze nie bardzo radzi sobie z chodzeniem :)

Gość ...........................123
A po domu boso lub w skarpetach. Standard. :)

Na dwór kupiliśmy Gucio i bardzo bardzo się sprawdziły. Pierwsze kroczki nie pewne bo jednak buty to buty, no i są szerokie w palcach, ale potem już miodzio. W sumie mieliśmy potem jeszcze 2 pary. Guzie nadają się na lato, wiosnę i ciepłą jesień, a na deszczowe zimne dni czy na zimę to już nie. Zerknij sobie: http://www.gucioshoes.com/pol.html Ciężko to znaleźć w sklepie stacjonarnym, ale wysyłają też paczką do domu.

Gość jest taki, ktory dobrze otula
my na powazne chodzenie na zewnatrz kupilismy te buciki: http://www.clarks.co.uk/find/enduses-is-walking/product-is-20338745 Na szczescie sa skorzane,ale marzylam o takich bardziej sandalach z zakryta pieta i palcami albo mokasynach na rzepy. Niestety moj synek ma tak wysokie podbicie ze zadne buty na niego nie wejda, nawet specjalnie zamowione o duzej tegosci. Te byly idealne i sa super, a jak byly upaly to puszczalam go boso po parku

Gość wkurzona położna
kup takie, żeby były zabudowane za kostke, usztywniane pietki, moga byc palce odkryte, to bedziesz wiedziała czy paluszków nie podkula. pamietaj, ze zdrowie ważniejsze niż ładny wygląd:))

Gość mi też się spóźnia okres
Oczywiście w zależności od pory roku. Wiadomo usztywniana piętka, rozmiar większe 1 cm niż nóżka bo za 1 m-c będą już za małe. Po domu skarpetki z ABSem. Najlepiej na bosaczka.

dla dzieci co stawiaja pierwsze kroczki to z takich bucikow polecam,ja w buty dla corek zaopatruje sie w tym sklepie,so bardzo dobrej jakosci,na miejscu moje dziewczyny maja przymiarki,dopasowuja buty pod wzgledem dlugosci i wysokosci podbicia,nie wiem czy w pl masz mozliwosc kupna u nich osobiscie,ale jesli nie to szukaj czegos w tym stylu,zadnych ortopedycznych nie polecam tylko takie http://www.clarks.co.uk/find/department-is-kids/gender-is-girls/producttype-is-shoes/enduses-is-age02d24months/EndUses-is-cruising