Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam faceta288888888

nie maluje sie, nie farbuje wlosow, nie nosze bizuterii..czy moge sie podobac?

Polecane posty

Gość Facet7771
Tutaj:) ja naturalność uwielbiam, mam 34 lata a daj mi 28:)

Gość sevenload
widziałam ostatnio laskę- wogóle nieopalona, nieumalowana, cera z wypryskami, włosy mysie oczywiście nieufarbowane i ciuchy a'la worek bure i niekobiece, a dziewczyna baaardzo szczupła. Mam nadzieje, że tak nie wyglądasz, bo mój facet tylko się skrzywił na jej widok i powiedział "ale oaza" :o tak więc każda kobieta powinna podkreślać swoją urodę, niekoniecznie makijażem, ale chociażby bardziej kobiecymi ubraniami, ładnymi włosami i zadbaną cerą, nie oszukujmy się żaden facet za taką "oazą" się nie obejrzy zresztą uważam że kobiety powinny dbać o siebie DLA SIEBIE przede wszystkim a nie dla facetów!!

Gość wiec co? jak kobieta
ma ladny makijaz, jest zgrabna i fajnie ubrana, ma dlugie i zadbane wlosy ale w kolorze mysim to juz musi byc nieatrakcyjna?!albo do tego ma naturalnie blada cere? to co?taka juz jest brzydka/przecietna?:-O wiec najlepiej niszczyc wlosy farbami (przy ktorych wyglada sie jakby mialo sie peruke na lbie, do tego postarzaja niemilosiernie takie sztuczne wlosy) i skore solara:D dzis widzialam dwie dziewczyny o kolorze wlosow mysim, blada skora ale ladnie i naturalnie umalowane, ladnie i dziewczeco ubrane i byly takie mlodziutkie, naturalne, sliczne. do tego te wloski mialy dlugie i wymodelowane ze wygladaly na geste i zdrowe. jak wyobrazilam sobie je w wlosach tleniony blond i po solarze to odrazu wydaly mi sie brzydsze i starsze niz w tej pierwotnej wersji. mysi blond(odpowiednio zadbany!) i jasny braz oraz sredni blond to trzy najbardziej odmladzajace i naturalne odcienie wlosow.

Gość sevenload
hahaha nie rozróżniasz dziewczyno pojęć- delikatnie opalona, czyli promienna to nie spalona na solarze:o a mysie włosy to nie ładny ciemny blond ale ciemny nijaki kolor, który wystrczyłoby "pogłębić" i dodać włosom blasku no ale cóż- oburzają się tutaj chyba najbardziej te które są właśnie tak zaniedbane..

Gość sevenload
a dziewczyna blada to nie taka która jest blondynką i ma naturalnie beżową skórę ale taka która wygląda jak anemiczka a nie jak zdrowa i promienna dziewczyna,

Gość aaaaaaaaaaaaawwwwwwwww
oj ludzie ludzi wiekszosc tutaj chyba nie umie czytac autorka napisala ze nie farbuje wlsoow ajuz mowicie ze mamysi kolor gdzie to napisala? ktosproponowaltutaj sukienke i ladne buciki a gdzie autorka napisala ze nie nosi sukienek i ladnych zgrabnych butow? jak nie nosi szpilek tonie znaczy ze chodzi w trepach napisala ze dba o cere i wlosy....tylko nie lubi sie malowac a wy juz zanidedbana z niej zrobilyscie zalosne :O

Gość świat schodzi na psy :(
PRZYJAŹŃ UMARŁA :( jedynym prawdziwym przyjacielem człowieka może być tylko PIES :(

Gość No to tak ....
Ja nie chodze na solarium, mam skóre porcelanowo białą. Nie wynika to z mojego lenistwa czy nie dbania o siebie. Tutaj problem jest w mojej skórze i pigmentacji a raczej jej braku. Bielactwo nabyte .. i co mam się pochlastać z tego powodu ? Oczywiście to jest przykre, bo zdarzają się typowo puści faceci. Nawet z takim jednym miałam umówioną "randkę w ciemno " . Wykazał się zupełnia brakiem klasy i marudził czemu to kobiety o siebie nie umieją zadbać ? Wspomniał że jak kobieta ma ładna skóre, to każdy ciuszek na niej dobrze leży .. fajnie sle u mnie jest to nieuleczalne i niewiele mogę zrobić. Balsamy brazujące, samoopalacze zostawiają zacieki.... Trzeba dodać, że ten fircyk sam nie jest przystojny i narzekał czemu ładne kobiety go nie chcą. To mu dokopałam i powiedziałam że spojrzyj w lustro brzydalu i na swoje zachowanie wobec kobiet :D:D:D No wiec zanim kobietę się oceni, trzeba się upewnic co jest powodem takiego jej postepowania. niektórzy NIE MOGĄ się opalać ;////

Gość Evvvvvka
naturalnie piekne kobiety nie muszą w zasadzie robic nic ze swoim wygladem poza podstawowymi zabiegami higienicznymi zeby wyglądać olśniewająco. Nie ma takich wiele ale mam pare takich kolezanek. I mają mega powodzenie u męzczyzn. Po nicku autorki i wogole jej pytaniu na forum wnioskuje ze ona do tej grupy sie nie zalicza. Gdyby była ładna i miała powodzenie u męzczyzn chyba by sie o to nie pytała? Bo sama naturalnosc to nie jest szczegolna zaleta jesli ta natura jest bylejaka Jesli do 28 roku zycia nie znalazła konesera jej naturalnych wdziekow to moze pora spojrzec w lustro i zastanowic sie co mozna poprawic jesli matka natura nie była zbyt łaskawa:)

Gość autorka to pewnie
zadbana, naturalna, atrakcyjna kobieta. A nie jak większość wytapetowana, wulgarnie ubrana przypominających dziwkę.

Gość ale dlaczego tego nie
ale dlaczego tego nie robisz to jakiś wstyd dla ciebie, czy masz tak strasznie lewe ręce że nie potrafisz sobie zamalować ust czy rzęs prawde pisząc ja nie rozumiem takich kobiet, które na dodatek niby próbują się tym szczycić - to są najwyraźniej jakieś straszne kompleksy to jakś grzech czy jak dla Ciebie, czułabyś dyskomfort jakbyć coś tam założyła czy pomalowała

Gość gość
Ja też się nie maluję. Nie lubię.

Gość gość
Jak widze umalowane babki to żal mi ich po prostu, ciągłe udawanie kogoś, kim się nie jest. I zdrowia szkoda. Alergie nie biorą się z nikąd i to wcale nie skórne.

Gość gość
Ja od kolorowych kosmetyków ,nawer tych lepszych dostawałam trądziku,więc też się nie maluję.

Gość gość
Delikatny makijaż, interesujący kolor włosów czy ciekawa biżuteria jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Wysil się i nie bądź nijaka.

Takie kobiety są czasem bardziej atrakcyjne niż te zrobione na xero.

Gość gość
12.46 nijakie są zwykle kobiety umalowane, szkoda bo czasem pod takim tynkiem kryje się ładna twarz i z niewiadomych powodòw jej właścicielka postanawia każdego dnia tapiać się w tłum i nie być postrzegana jako "zaniedbana" kobieta Myślę że największy blask bije od wielu naturalnych kobiet, które dbają przede wszystkim o dusze i ciało.

Gość kobiecym okiem
Są kobiety,które mają....wdzięk.Nie muszą nakladać makijażu,ubierać się w najdroższe ciuchy.One ubiorą cokolwiek i wyglądają pięknie.