Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fotbolista

Polska kompromitacja ...

Polecane posty

Gość Fotbolista

Ostatnio mogliśmy po raz kolejny ocenić jak wypadają nasze kluby w europejskich rozgrywkach i po raz kolejny możemy mówić o blamażu. Lech Poznań-mistrz Polski odpadł po słabych spotkaniach ze Spartą,która podobnie jak "Kolejorz" nie zagrała dwumeczu marzeń.Lech już od początku europejskiej przygody nie zachwycał ale fakt,że mołdawska drużyna (Tyraspol) ma szansę zagrać w LM a mistrz Polski nie to chyba może wprawiać w zakłopotanie kibiców polskiej piłki. Ruch Chorzów-tutaj myślę,że nie można mieć pretensji ponieważ po odejściu m.in. Sobiecha i przy konfrontacji z taka drożyną jak Austria Wiedeń szans im wielkich nie można było dawać... Jagiellonia-cicha polska nadzieja,której niestety nie udało się podbić Grecji jest wg mnie zespołem,który rozegrał najlepszy dwumecz-niestety bezowocny. Wisła Kraków-można mówić dużo i źle tylko po co?Wystarczy powiedzieć Karabach... Czy coś może się w naszej piłce zmienić i czy ten sezon będzie należał do takich zespołów jak Jagiellonia czy Polonia,które budują ciekawe drużyny się okaże ale na dzień dzisiejszy można jedynie gorzko płakać nad naszą piłką...

Gość Fotbolista
jestem gejem , i w przeszłosci grałem w lidze 5 w piłkę i gdy byłem sam na sam z bramkarzem i nie strzeliłem gola to kibice a było ich 100 krzyczeli: chuj ci w dupe chuj ci w dupe! ale to przyjemność mówię Wam

Gość fdsgdfgd
nie widzę sensu pakowania w piłkę milionów euro żeby polskie drużyny przestały się kompromitować - bo inaczej się nie da LEPIEJ TE PIENIĄDZE WYDAĆ NA BUDOWĘ SCHRONISK DLA BEZDOMNYCH