Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie, że schizuję

to nie może byc to!!!!

Polecane posty

Powiedzcie, że schizuję.....@ mi się spoźnia, zrobiłam wczoraj test, ale ciąży nie wykrył. @ nie dostałam nadal. objawów brak. nie bolą mnie piersi, jajniki nic dosłownie.... wiem, że po terminie @ test wiarygodny, ale.... - pewnie z nerwów sikam co chwila, ze 3 razy na godzinę conajmniej :/ - boli mnie głowa i jestem senna, ale to przez pogodę ;/ - od dwóch tyg mam zgage, ale to za dużo słodyczami się objadam...;/ - nie mam @ ale to ze stresu...;/ - no powiedzcie, że schizuję, bo testy się nie mylą....

Gość fdfdfddf
zabezpieczalas sie?

Gość julia na dachu
oczywiście, że testy się mylą czasem

Gość dded
hm z tego co piszesz wynika , że to sa pierwsze objawy ciąży , ale możesz sobie też uronić ciąże , moja koleżanka 3 miesiące sobie wmawiała , ze nie jest w ciąży , okresy nie miała i wmawiała sobie że to przez zmianę klimatu bo wyjechała do ciepłych krajów

no niezabezpieczałam się specjalnie.... ale niemożliwe, żeby test się pomylił, prawda, już kilka dni po @? test quick vue

Gość fdfddg
test moze sie myslic.. nie sa az tak czule... zrob go za kilka dni a ,najlepiej test z krwi...

no tak, to mogą byc obajwy ciąży, ale nie muszą......ja ich do siebie nie dopuszczam, i sobie tłumaczę, że to z ciążą nie związane. Gdybym dostała tę @ oki. Gdyby test pozytywny był, ale nie jedna kreska...:( zwariuję....

nikt się już nie wypowie?

Gość thaisse80
Powtorz jeszcze raz test albo zrob sobie badanie krwi na Bete, wtedy bedziesz na pewno wiedziec. A co do objawow to moga byc ciazowe ale i nie musza. Ja rowno rok temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy (teraz mam coreczke 4 mies) to czulam sie tez bardzo senna, piersi bolaly mnie na poczatku, potem przeszlo, reagowalam zle na zapachy, stracilam apetyt i klulo mnie w okolicach jajnikow. u mnie testy byly wiarygodne i okazalo sie ze to ciaza.

Gość tajasne
zrob test za tydzien. wtedy juz wykryje na pewno ewentualną ciążę.

Gość groooooveee
Wkręcasz sobie.

grooove mam nadzieję, że się nie mylisz :) I mam nadzieję, że test się nie myli :) z chęcią już bym zrobiła HCG ale jest sobota..... :( a ja mieszkam na zadupiu :(

i cisza :(

Gość mysz
ile sie spoźnia?

Gość mokatee
Być może to wynik stresu, ale jeśli niespecjalnie się zabezpieczałaś ja bym nie uwierzyła jedemu testowi. powtórz go rano. myślę, że dwa testy się już nie pomylą. i napisz jak wyszedł wynik, ok??????

Gość no nie mogę już .............
mysza - spóźnia się 3 dni Mokate - powtórzę na pewno w pon jeśli nie dostanę @ i dam znac :)

Gość mysz
3 dni i juz sie denerwujesz? spokojnie:) to moze byc stres upał, wszystko:) zrób test z porannego moczu i bedzie wiarygodny;)

Gość mokatee
napisz mi na maila asasss2@tlen.pl jakby co to możemy pogadać. bo na kafe mogę tego nie odczytać. oczywiście jeśli chcesz.

Gość mokatee
w sensie napisz mi jak wyjdzie wynik testu następnym razem.

Gość kkuu
schizujesz...

kkuu - oby oby :) ale teraz już spokojniej podchodzę do tego - @ na pewno przyjdzie, a mnie niepotrzebnie boli głowa :(

brzucho boli, a @ nie ma :( ale czekam, może przyjdzie....:)

Gość morena25
ja ci powiem ze mi tez test 3 dni po terminie @ wskazał brak ciąży... ale tydzien po juz sie pojawiły dwie kreski... i poszłam na bete.. radze ci isc od razu do laboratorium..szkoda kasy na testy.

Gość morena25
jeszcze ci powiem ze tez robilam quick vue..i własnie on mnie okłamnał.. .

Mi okres spoznial sie nawet trzy tyg. tez sie balam i przez to jeszcze wiecej sie spoznil. Test tez zrobilam i byl negatywny, wtedy sie uspokoilam i okres sie pojawil.

mam nadzieję, że ból jajników i "te brunatne coś", co właśnie nadeszło to @ :) Tak czy owak i tak pójdę do lekarza, bo w moim przypadku to nienormalne. Ja nawet przed własnym ślubem czy obroną pracy kiedy stresu miałam dużo - @ była co do dnia :( I teraz mnie z tym testem nastraszyłaś ;/ I się oczywiście naczytalam o brunatnej wydzielinie i ideologia gotowa :)