Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_napalonaaa

on nie chce sie golic, jak go namowic?

Polecane posty

Gość ona_napalonaaa

Witam, mam pewien problem i mam nadzieje ze mi doradzicie. Moj chlopak nie chce zgolic swoich klakow lonowych, tak klakow! Sa ogromne. Nie chce go szantazowac ani zmuszac ale fajnie by bylko zeby je wydepilowal. Namawiam go na depilacje woskiem ale on nie chce sie zgodzic na jakikolwiek sposob pozbycia sie ich. Wydaje mi sie ze moze sie wstydzic wizyty u kosmetyczki Mowi ze nie chce, poniewaz kiedys probowal podcinac czy golic i strasznie go drapalo i denerwowalo jak zaczelo odrastac. Ja proponuje mu wosk, poniewaz nie powinno go drapac jak zacznie odrastac jak jest to po jednorazowce czy podcinanui. Mam nadzieje ze kiedys zrobi mi niespodzianke i jak zdejmie majciochy zobacze milusie wydepilowane cialko a nie bujne klaki. Prosze o porade jak go przekonac Jesli twoja odpowiedz ma nie byc konstruktywna i nic nie wnosic do tematu lepiej nie zabieraj głosu.

Gość ona_napalonaaa
nikt nie potrafi doradzić?

Co Twojego chłopaka niby drapało i denerwowało po podcinaniu? Niech raz na jakiś czas je przystrzyże na pół cm i obydwoje powinniście być zadowoleni. On, bo nie zostanie łysy, a Ty, bo nie będzie aż tyle włosów... Będzie go drapało właśnie jak się wydepiluje, jak mu włosy zaczną wrastać :O W ogóle co to za pomysł żeby tam faceta depilować :O

Gość ona_napalonaaa
Głaszczka dzięki za normaln a i przydatną odpowiedź :)

Mój facet też jakoś niechętnie podcina te włosy, tylko raz na jakiś czas, jak już mu tak porządnie odrosną, a ja mu powtarzam, żeby podciął. Nie wiem co oni mają z tymi włosami, może z krótkimi czują się niemęsko? :P

Nie wiem jak inni ale ja bym sie czuł jak pedi chyba. Na szczęście az takiej nie mam chyba gestwiny bo moja nic nie mowi

Gość krucafuks
Może depilacja kremem. Niby szybko odrastaja, ale zanim znów pojawi się gąszcz mija troche czasu. No i jest szybko i bezboleśnie, nie trzeba kosmetyczki.

może to jedyny sposób zebyś nie miała ciągłej ochoty na sex:P

Mój się goli, za co ma moje uwielbienie :) Powiedziałam mu, że nie widzę potrzeby, żeby golił na łyso, ale nie mam ochoty na zbliżenia oralne, jak muszę uważać na te kłaki, poza tym przez to jego penis jest odpychający. No i nie do podważenia argument, że bez włosów wygląda na większy :)

Gość ona_napalonaaa
głaszczka - mówi, że tak łyso - ale i tak chodzi o to że go strasznie drapie.. tajemnica_on - akurat on nie ma nic przeciwko moim kłaczkom, wręcz odwrotnie :) słodka jak pieprz - mi kłaczki nie przeszkadzają w oralnym wcale, facetowi raczej bardziej przeszkadzają u kobiety, kiedy musi się zatopić w tą gęstwinę..

Gość ona_napalonaaa
nie przeszkadz, ma na tyle duzego penisa ze predzej bym sie udusila niz te klaczki siegnela.

Gość ona_napalonaaa
jest troszke innego koloru skory ;P taki ciemniejszy troszeczke;P wiec ja nie siegam, moze te klaczki sa blizej poczatku (czy tez konca, zalezy jak patrzec) a jakiego ma duzego to nie wiem, nie mierzylam.

Gość mój pocinał kilkakrotnie sam
z soebie, ale za pierwszym razem narzekał na kłucie i mu zabroniłam na przyszłość się tam podcinac i golić, a kiedyś zrobił mi niespodziankę i sam podciął włoski. Nie wiedziałam o tym i podczas kochania sie to ja czułam kłucie i wtedy po raz kolejny mu zabroniłam ale ze względu na siebie ;)

Aha, więc rozumiem ;) Jeszcze by Ci się w sokach żołądkowych zanurzył :D A poważnie, to ja się golę, ten mój też. Na tę chwilę ja mam wygolone serduszko :) I nic nas nie kłuje - robimy to na tyle bieżąco, że włosy nie zdążą na tyle urosnąć. Uważam, że to zależy od preferencji partnerów - przecież nie zamierzamy zaglądać całemu społeczeństwu w majtki ;)