Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mam zrobić?

Koszmar

Polecane posty

Gość Co mam zrobić?
Szczery, jeśli to pytanie było do mnie... Nie, ogólnie poczucia samotności. Z powodu posiadania 4 ścian za towarzystwo. I przyznam, że boję się odpowiadać na Twoje pytania, bo widziałam nieraz Twoje wypowiedzi na innych topikach :|.

moja slawa mnie wyprzedzila jesli jestes normalna i to nie jest prowokacja to nie masz sie czego obawiac :-) a zastanawialas sie nad dwoma sprawami: 1. z kazdym rokiem bedzie trudniej 2. co by bylo gdyby twojej matki zabraklo

Gość Co mam zrobić?
Nie jest to prowokacja. A czy jestem normalna... Po mieszkaniu w takim domu - szczerze wątpię. ;) Wiem, że z każdym rokiem będzie trudniej. Co by było, gdyby jej zabrakło? Byłby spokój. Nie czuję się już z nią związana. Co nie znaczy, że życzę jej śmierci.

niema matki która nie kocha sa takie ktore nie umieja tego okazac może porozmawiaj z mamą odnajdzcie dziecinstwo przecież nie zawsze tak było sprobuj może sie uda i na nowo sie zprzyjażnicie jej niejest łatwo już nie jestes małą dziewczynką ale dorosłą kobieta z która czsem cieżo sie dogadac ze wzgledu na różne punkty widzenia może ona pragnie tylko tego żebys dalej uwazała ja za swoja mame ktorej sie radzi a i tak zrobisz co zechcesz ??? czsem tylko tyle wystarczy zwykła pogawetka :)

Byłby spokój. Nie czuję się już z nią związana. Co nie znaczy, że życzę jej śmierci. zatem odrzuc w swojej glowie polaczenie matka- brak samotnosci jestes jak zrozumialem dorosla kobieta, zapewniam cie, ze wyrzadzasz sobie szkode zrozumialem tez, ze klocisz sie z matka? to normalne, bo natura czlowieka zmusza go do opuszczenia gniazda i zalozenia swojego, nawet gdybys to gniazdo miala jakis czas zajmowac sama co do przyjacilol o ktorych piszesz, to mieszkanie z matka (przynajmniej na zdrowy rozum) tych przyjaciol ci nie zapewni

Gość Co mam zrobić?
patinati Dzięki za radę, ale próbowałam już wcześniej i nie da się. zawsze szczery Nie łączę samotności z matką. Po prostu nie chcę mieszkać sama. I przed tym tylko mam obawy.

Gość Co mam zrobić?
zawsze szczery Pisałam wyżej, że mam psa :).

Gość Co mam zrobić?
zawsze szczery Pisałam wyżej, że mam psa :).

Gość Co mam zrobić?
zawsze szczery to tak, jak "witam w klubie" napisał, że do towarzystwa kupił sobie kwiatka. Z psem nie pogadasz :). To nie działa. Mam tego psa od 11 lat, więc wiem, o czym mówię. Chodzi nie tylko o obecność fizyczną, ale też taką zwykłą bliskość emocjonalną (?).

Chodzi nie tylko o obecność fizyczną, ale też taką zwykłą bliskość emocjonalną (?). ja to wszystko rozumiem, ale przypominam moje wczesniejsze pytania i dokladam nowe - skoro czerpiesz od matki te zwykla bliskosc emocjonalna to skad ponizszy tekst: Wiem, że jedynym sensownym rozwiązaniem, jest wyprowadzenie się od niej czy tak naprawde chodzi tylko o kase?

Gość Co mam zrobić?
zawsze szczery nie rozumiesz mnie :). Nie czerpię od niej bliskości emocjonalnej albo może... czasem jest normalna. Nie chodzi o kasę. Chodzi o to, że boję się nieznanego. A z nią, w domu rodzinnym, który znam, jest wszystko to, co znam. Przecież ja wiem, że to jedyna droga i cały czas mówię tylko, że się boję i nie wiem, jak to pokonać.

ukochany ma podobne zainteresowania do moich, przepadamy za sobą, ale widujemy się z reguły raz w tygodniu-z innych przyczyn, o których nie chcę tu pisać. tego zdania tez nie doczytalem ok, wszystko juz wiem, powodzenia

Gość Co mam zrobić?
A dziękuję, przyda się. Szybko zmieniasz zdanie.

Gość Co mam zrobić?
Niestety nie znam się na chemii ;).