Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinkaaBlondynka

Nigdy nie mialam orgazmu pochwowego !!!!!

Polecane posty

Gość PaulinkaaBlondynka

Zawsze lechtaczkowy,ale to najczesciej jak robie to sama.czy to normalne ? boje sie,ze jak zaczne uprawiac seks w moim facetem to kompletnie nawale .

Gość Zupeczka
Ja miałam osiem razy w życiu, jak jadłam bułeczkę :) Wtedy moja dupa przytyła do 20 ton, i zawisła jak pierścień Saturna!

to wejdź na mojego chomika i w folderze sex-maszyna, wybierz sobie odpowiednią do orgazmu pochwowego.

Gość stukk
Chyba wszystkie tak mamy, tylko fantazuje się, że ten pochwowy jest lepszy. A kto go widział ?

bardzo łatwo można zaobserwować, kiedy kobieta ma orgazm pochwowy. Przy łechtaczkowym, serducho wali mocno, przy pochwowym dodatkowo następują skurcze pochwy, a potem moja luba na kilka minut usypia......

Gość stukk
bmblondyn To jeszcze niewiele wiesz, u mnie i bez orgazmu serce bije jak szalone i drżą mi uda i ciało. Przy łechtaczkowym mam takie skurcze, ze wszystko w środku mi się kurczy jakieś 5-6 razy . Więc może się okazać, że twoja luba w dalszym ciągu nie wiem co to orgazm pochwowy. Podobno niczym nie różni się (natężenie) jeden od drugiego. A łechtaczkowy jest łatwiejszy w osiągnięciu, tylko faceci zapominają , ze kobieta ma łechtaczkę - odpowiednik męskiego prącia.

o seksie z tobą to na pewno nic nie wiem i nie chcę wiedzieć. Po 17 latach codziennych stosunków, mogę już coś powiedzieć, a każda kobieta jest inna, moja żona właśnie tak reaguje. Amen.

wasi faceci muszą znaleźć punkt np. G ..i będzie oki..do orgazmu pochwowego dochodzi poprzez stymulacje ..w pozycji od tyłu ..

po latach mogę powiedzieć, że jak moja partnerka chce szybki orgazm, to pozycja na jeźdzca, i wtedy sama decyduje kiedy orgazm ma nastąpić..

Gość stukk
Zona nigdy nie przyzna się, że nie ma orgazmu łechtaczkowego, bo to byłby dla ciebie cios. A jak cię kocha, to wystarcza jej łechtaczkowy a dowartościowuje cię chwaleniem za pochwowy. Statystyki w rozmowach między kobietami są dla facetów miażdżące. Gdybyśmy miały tak wyraźne objawy orgazmu jak faceci, to mielibyśmy facetów frustratów.

Gość stukk
miało być," że zona nigdy nie przyzna się, że nie ma orgazmy pochwowego ....

Gość taka jedna dziewuszka
tez nigdy nie mialam pochwowego. z lechtaczkowym nie mam problemu, ale tylko w trakcie seksu oralnego, lub stymulacji np paluszkiem, ale msuze byc fest nakrecona juz. przy stosunku nawet drazniac lechtaczke nic z tego:( nie wiem o co cho, bardzo bym chciala miec orgazm pochwowy, ale dupa z tego chyba.

Gość stukk
taki orgazm jaki kochanek niestety.

Gość taka jedna dziewuszka
no wlasnie nie jestem taka pewna. moj facet srednio kocha sie ze mna okolo 20 - 30 minut. czasem dluzej, czasem krocej. zawsze gra wstepna. rozne pozycje, rozne tempa. stara sie jak cholera i nic:/ tylko po seksie minetka z mega orgazmem. aha, pragne zaznaczyc ze ostatnio po minetce z paluszkiem mialam orgazm dekady, trwal chyba z 10-15 sekund, plus pobeczalam sie po nim ;) mialyscie takie akcje kiedys?

Gość abecdefghijklłm
bmblondyn----- na jeźdźca osiąga właśnie łechtaczkowy! Przez pocieranie łechtaczki o twoje spojenie :) Też to lubię.....mmmmmmmmm.............