Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko skrzywiony w lewo

Jak poznać, że dziewczyna wyraża zainteresowanie?

Polecane posty

Jak patrzycie na faceta gdy jesteście nim zainteresowane? Jaką mowę ciała przyjmujecie kiedy chcecie by do was podszedł, porozmawiał? Nie chcę wyjść na głupka i zagajać obce dziewczęta, które nie są zainteresowane i mnie spławią.

Gość witamwklubie:D
hehe one nie wiedzą :D

Gość Bella Bellucci
poprawiają włosy i tak, abyś widział. poprawiają makijaż bawią się kolczykiem patrzą, zerkają. ale te włosy to podstawa.

Gość Bella Bellucci
aha i jak pisze ci sms...na gg, tlenie..lub opisy są do ciebie to na bank chce abys zagadał. I nie bój się na głupka nie wyjdziesz.

Gość duże jest piękne
a jak są łyse i nie mają kolczyków to jak poznac?

Gość mGh
nie wyjdziesz na głupka, co szkodzi pogadac C nawet z tą niezainteresowaną...może po rozmowie się zainteresuje. ładna buzia to nie wszystko...

Gość agniesiak88
A kontakt wzrokowy coś wyraża - taki który wydaje się, że trwa wieki, by po chwili z zażenowaniem wpatrywać się w podłogę?

Gość wiola...wiola
Oj chłopcy... ;P tego tak nie widać , to trzeba czuć ;p;p Zaryzykuj , podejdz i zagadaj :):) może kilka razy się przejedziesz ale i nauczysz sie rozpoznawać :):):) z dziewczynami jest tak... w sumie to z każda inaczej :P:P ale u dziewczyny każdy chłopak ma swego rodzaju szanse , musi tylko umiejętnie zwrócić na siebie uwagę dziewczyny :):) umiejętnie ją podejść i zaimponować :):) wtedy na pewno się spodobasz ;p;p;p

A o czym rozmawiać z taką obcą dla mnie osobą? Zacznę od banałów, wyjdę na głupka. Zacznę rozpatrywać filozoficzny aspekt powstania wszechświata - wyjdę na buca. Ciężko tak zacząć nie mając sytuacji, która wynika ze zdarzenia, które by nas oboje zaabsorbowało.

oj tam, gowno prawda. nie ma regul, schematow, jak poprawianie wlosow czy cos w tym stylu. to glupie stereotypy, po kazdym inaczej widac zainteresowanie, a po niektorych wogole nie widac, np po mnie.

Gość wiola...wiola
lekko skrzywiony w lewo :D swoją drogą świetny pseudonim ;p;p;p opisz mi jakąś sytuacje , że np gdzie spotykasz dziewczynę a ja napiszę jak możeszz zagadać ;p;p;p

Gość jedyny prawdziwy znak
Radośnie kręca swoim tyłkiem.

Gość wiola...wiola
z podanych propozycji najłatwiej na wykładzie :):) po prostu pytasz czy możesz się przysiąść :) siadasz i w trakcie zaczynasz dyskusje na temat wykładu , albo wykładowcy , później temat może przejść na innych wykładowców i wykłady jakie prowadzą:):) od tego łatwo zacząć temat zainteresowań i pasji... czyli już poznajecie się wzajemnie :):) to naprawdę świetny początek znajomosci :):) Oczywiście już na samym początku wyczujesz czy dziewczyna jest zainteresowana, jeśli tak sama zacznie coś opowiadać lub zadawać pytania i prowadzić rozmowę :):) jesli nie chętnie będzie odpowiadała na pytania to znaczy ze nie jest zainteresowana i wtedy odpuść :) choć może zaskoczy cię i gdy odpuścisz sama zacznie próbę nawiązania rozmowy :):) po wykładzie jesli rozmowa dobrze pójdzie możesz zaprosić ją na lunch ;p;p;p :D

A mogę to samo zrobić na wykładzie na całkiem innym kierunku? U mnie jest tylko jedna dziewczyna :o

Gość wiola...wiola
a czemu nie? :p wtedy właśnie jako "nietutejszy" możesz mieć wiele pytań lub komentarzy na temat wykładu:):) Polecam zagadywać dziewczyny gdy są same :) pojedyńcze jednostki są bardziej otwarte na rozmowę z nieznajomym :D w grupie mogą zachowywać się... nie fajnie:) co do parku np... łatwy wstępny temat to pogoda :) w bibliotece możesz zagadać na temat związany z książką jaką wybiera lub czyta dziewczyna :) możesz się poradzić przy wyborze książki:):) zaczynaj od błahych tematów:) i patrz na to jak się rozwijają:):) Po prostu więcej śmiałości , odwagi i wiary w siebie :):):)

Ale to nie jest dziwne jak obcy facet zagaduje dziewczynę?

Gość Bella Bellucci
nie jest dziwne jak zagaduje:) bardziej jest dziwne jak sie patrzy i tego nie robi:PP

Treść "zagadania" jest mniej istotna od sposobu zagadania. Ważną sprawą jest, aby się nie ociągać z reakcją. Gdy zauważysz kobietę, masz kilka sekund na to, aby w jakikolwiek sposób zrobić pierwszy krok.

Gość wiola...wiola
Zgadzam się z Bella Bellucci:):) To jak najbardziej normalne:):) Tylko pamiętaj żebyś nie był nachalny :) ale swobodny :) niech to będzie zwyczajna swobodna rozmowa :):) Jeśli poczujesz niechęć ze strony dziewczyny delikatnie zakończ temat... ale też nie uciekaj od razu gdy zauważysz ta niechęć ...:) poza tym może ci sie wydać mylna i może dziewczyna zaraz zagada sam do ciebie :):):) naprawdę to normalne :):)

ja tam tego nigdy nie widziałem byc moze jakies sie starały a ja tego nie widziałem :D

Gość mialem tylko raz dziewczyne
No właśnie, czemu dziewczyny nie robią pierwszego kroku? Żyjemy przecież dziś w społeczeństwie w którym różnica między kobietą a mężczyzną jest czysto fizjologiczna, rzekłbym nawet - kosmetyczna.

Gość wiola...wiola
chłopak powinien zabiegać o dziewczyne....

Gość mialem tylko raz dziewczyne
Dlaczego? To jej powinno zależeć na prokreacji.

czyli facet podchodzi do laski i znienacka ją zagaduje a ona niedomysla sie o co chodzi i na tym sie kończy podryw :D

Gość wiola...wiola
mialem tylko raz dziewczyne może lepiej się nie wypowiadaj .

Gość wiola...wiola
prawda. nie wiem :P naprawdę nie wiem :D

Gość z podobnym brzemienim
Mam problem podobny, ale o innej genezie. Będąc dzieckiem/nastolatkiem podrywałem dziewczyny, które mi się podobały. Robiłem wszystko. Podchody, miesiące walki o jeden uśmiech, aż w końcu i te nieczułe ulegały. Co z tego, skoro ja w momencie osiągnięcia celu uciekałem. Teraz boję się nawiązać relację z dziewczynami, ba nie wiem nawet jak to zrobić :(