Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszkodowana mambaa

gdzie znajde kolorowe soczewki Z KRZYWIZNA 8.4?

Polecane posty

Gość poszkodowana mambaa

wszystkie są 8.6. raz zamówiłam i mi się przesuwały na oku :(

Gość poszkodowana mambaa
i z mocą oczywiscie

Gość poszkodowana mambaa

ja mam promien krzywizny 8.4 a spokojnie nosilam soczewki z krzywizna 8.3:) takie ma j&j. z reszta 8.4 tez ma j&j ale normalne i teraz chyba ich juz nie produkuja tych miesiecznych bo nigdzie ich znalezc nie moglam ale na allegro warto poszukac:) 8.6 ci sie przesowa? dziwne bo gdy nie bylo juz w moim sklepie z soczewkami tych j&j 8.4 to babka powiedziala mi ze b&l i ciba vision produkuja soczewki o promieniu 8.6 i one tez pasuja do tych ludzi noszacych 8.3, 8.4 jonsona. kupilam i juz trzeci miesiac nosze te z 8.6 i jest okey:) ale jak tobie sie przesowaja to lepiej nie baw sie w nie... natomiast tak jak wczesniej wspominajam o takiej krzywiznie ma j&j podkreslajace kolor teczowki i zmieniajace. a oprocz tego ciba vision tez produkuje kolorowe ale z ta krzywizna ktora ci nie pasuje do oka:( ale ja bym odradzala te kolorowe bo ten kolor wyglada nienaturalnie i po jakmis czasie noszenia bedzie cie po prostu wkurwial bo teczowka bedzie taka jednolita i bedziesz sie czuc sztucznie, dziwnie..bynajmniej ja tak mialam po miesiacu noszenia niebieskich i 2miesiacach noszenia szarych tego j&j:(

Gość poszkodowana mambaa
ja mialam juz kolorowe wlasnie 8,6 ale nie pamietam jakiej firmy, ale wygladalam w nich cudownie (skromnosc ;) ), jak zywa lalka :D ale niestety przesuwaly mi sie... a soczewki b&l sama nosze wlasnie w krzywiznie 8.4, wiec nie wydaje mi sie, zeby pasowaly 8.6. moze sprobuje te 8.3 ;) ale z tego co widze, oni maja soczewki podkreslajace kolor, a nie zmieniajace :(

Gość gość
ja również szukam z 8.4 i jak widać nadal chyba nie ma