Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaaOna

Dziwny facet!!!Doradzcie

Polecane posty

Gość olgaaOna

Poznalam faceta kiedys na necie jakies 3 miesiace temu i do tej pory piszemy.W tym czasie byly 2 spotkania.Na drugim doszlo do zblizenia.No to tak w skrocie.planujemy po wakacjach nastepne spotkanie jakis wyjazd czy cos.Mam wrazenie ze chodzi mu o seks tylko.opowiadal mi ze kiedys spotykal sie z kim wylacznie dla seksu ale taka byla miedzy nimi umowa.Ja mu powiedzialam ze ja nie chce spotykac sie tylko dla seksu i ze chce sie z nim spotkac bo po prostu go lubie.A on do mnie: ok wiec bedziey sie przyjaznic.Ale ja nie chce sie z nim tylko przyjaznic!! Ja chce czegos wiecej!! Co robic?

Gość olgaaOna
Ale zachowuje sie tak jakby chcial naprawde czegos wiecej a nie tylko seksu.A do tego tematu tamtych jego spotkan z ta dziewczyna doszlo bo sama spytalam czy mial kiedys taka sytuacje.Wiec mi powiedzial ze mial ale od razu jej powiedzial ze sie nie chce wiazac z nikim.A mi powiedzial kiedys ze chce sie z kims zwiazac tylko ze on potrzebuje czasu zanim do tego dojdzie bo musi byc pewien ze to jest TA. Ja mu powiedzialam ze ja nie mam amiaru spotykac sie z kims dla seksu .On powiedzial ze to dobrze.

Gość olgaaOna
Nikt mi nie doradzi co zrobic z tym fantem??

Gość witamwklubie:D
Szczerze :) nie chcialbym na stałe kobiety, ktora przy drugim spotkaniu oddała by mi się :)

Gość wiedziałabys na czym
stoisz, gdybys mu sraki nie dała, a tak na drugim juz cie zapiał i teraz nie znasz praktycznie faceta, dupsko masz zrejterowane, a nie wiesz na czym stoisz i internauci ci maja poiwedziec, haha najpierw trzeba rozmawiac, to bys miała jasnosc sytuacji, a wy tylko srake rozwalacie jestem kobietą i gardze takim sitowiem, jak ty nie sadze, zeby ktos, kto dał srake na 2 spotkaniu mogł być "TĄ" dla faceta na poziomie

Jeśli facet mówi szczerze o swoich zamiarach, to powinnaś w to wierzyć i akceptować. Jeśli sytuacja jest nie do zaakceptowania przez Ciebie, to nie licz iż się zmieni, bo Ty tak chcesz.

Gość olgaaOna
To nie bylo tak ze ja go zobaczylam na oczy i juz mu wskoczylam do lozka bo oboje sobie wyjasnilismy ze do tego doszlo po alkoholu w trakcie domowki a dwa to my rozmawialismy 3 miesiace dzien w dzien po pare godzin znaim wogole doszlo do spotkania.O wszystkim, nie mamy przed soba zadnych tajemnic ale jakos boje sie go spytac czego ode mnie oczekuje.Boje sie ze go zraze tym

Gość witamwklubie:D
Tłumacz sobie to tak.

Gość olgaaOna
Nie chce go bronic sama przed soba tylko probuje jakos to zrozumpiec. Faceci potrafia byc tak dziwni. Wolalabym z nim porozmawiac i wiedziec na czym stoje a nie tak ....

Gość Whyskiz
po jednej domowce pewna laska jest w ciazy, do tego nie wie z kim, jej faceta tam nie bylo wiec....? al;e po alkocholu moze sie zdarzyc przecierz Kurestwo to kurestwo a alkochol tylko zwieksza wymiar kary dla mnie osobiscie po takiej akcji zostala bys wylacznie kolezanka do sexu:P

Gość olgaaOna
No ale on doskonale wie ze ja nie jestem taka ze lece do kazdych bo w swoim zyciu mialam tylko dwoch partnerow.On o tym wie.I wie ze zaluje tego ze sie tak stalo a nie inaczej.Zreszta po tym bylo mi tak glupio ze sie przez jakis czas nie odzywamlam.Powiedzial ze nie chcialby zeby to co sie stalo miedzy nami w jakis sposob zmienilo nasze kontakty.I ze on naprawde nie mysli o mnie zle bo sam powiedzial ze nie znamy sie od wczoraj.

Gość olgaaOna
a moze ktos jeszcze sie wypowie??

Gość olgaaOna
up

Gość Megan123456
Facet jasno ci powiedzial, ze chce cie tylko byzkac, a ty dorabiasz ideologie, ze na pewno tylko tak mowi. Jakby cie lal i wyzywal, mowilabys dalej, ze cie kocha. Glupia i naiwna

Gość olgaaOna
Nie jestem glupia i naiwna tylko zalezy mi na nim!! I wlasnie wcale mi nie powiedzial tego jasno! Bo gdyby tak bylo to bym go dawno w d*** kopnela!!

Gość h e h e :D
Ale naiwne z Ciebie dziewcze. Facet to typowy manipulant, ktory okreci Cie wokol swojego palca, a pozniej raz za razem wykorzysta i zostawi. Szanuj sie dziewczyno i zostaw go. Ale to Twoj wybor, Twoje zycie.

Gość olgaaOna
Czyli wychodzi na to ze on chce tylko seksu? Ale gdyby chcial tylko jednego to nie mowil by o mnie rodzicom, jego mama ze mna pare razy tez rozmawiala jak go chwilowo nie bylo czy cos.Naprawde tak szczerze do tego podchodzi..

Gość heheee
a powiedz czym sie koles zawodowo zajmuje? jest prawnikiem, inzynierem? bo moje doswiadczenie pokazuje, ze kazda z tych nacji ma swoj nieodlaczny styl w relacjach;P

Gość olgaaOna
nie, w banku pracuje