Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anestezjologiczny łowca gęsiwa

Czokogrota Palikota - zapraszame

Polecane posty

Gość Anestezjologiczny łowca gęsiwa

Tutaj piszemy o wszystkim, to znaczy o poważnych problemach świata. Na przykład kilka dni temu wysiadam z autobusu i szok. Stoi dziewczyna niby w leginsach, ale chyba była w samych czarnych rajstopach tak około 40 - 60 DEN z wyraźnie zaznaczoną częścią majtkową. Były przezroczyste i prześwitywały przez nie białe majtki. MI to nie przeszkadza, mogą dziewczyny chodzić po ulicy w samych rajstopach :P Ale za chwilę zchiodzę do przejścia podziemnego, a przede mną idzie inna w leginsach, przez które odznaczają się majty. Zamiast założyć stringi, aby ich nie było widać, to założyła barchany. Do tego leginsy były całe sfilcowane w kulki. Obrzydliwstwo.

majty spod legginsów przeżyję.Grubych ud i obleśnych dup w legginsach nie zniese.

Gość zgadzam sie ze to sa powazne
problemy swiata. Pilnujmy, zeby swiat sie nie zawalil, majty zagrazają ludzkiej egzystencjie.

Gość zgadzam sie ze to sa powazne
prawdziwa dupa powinna byc gruba BTW, chuda nie jest dupą.

Gość Minister do spraw gęsiwa
Lepiej, zeby dziewczyny (zgrabne) chodziły w samych rajstopach bez majtek :P Wiem, ze już niedługo to się ziści, bo juz kilka widziałem w leginsach przypominająćych rajstopy i podkreślających te słodkie pupcie :)

Koudra chodzisz w leginsach?

gdybym chodziła nie pisalabym tego,co powyżej:classic_cool: w odróżnieniu od innych kobiet mam lustro w domu i dużo samokrytyki

Nasi naukowcy z instytutu F23666 odkryli, że jedzenie chleba z serkim danio za 1,26 zł odchudza.

wziąć koudra udział w naszym eksperymentalnym teście :classic_cool: Poszukujemy, młodych, odważnych i przebojowych otyłych pań.

Możesz koudra wziąć udział w naszym eksperymentalnym teście :classic_cool: Poszukujemy, młodych, odważnych i przebojowych otyłych pań.

minister jeśli chcesz mnie w ten sposob namowic żebym wrzucila swoje foto i udowodnila że otyla nie jestem to marnie ci to wychodzi

Dziękuję, teraz awansowałem na ministra.

NIe. Chcę, abyś wzięła udział w eksperymencie odchudzxania za pomocą dania :P

Należy dziennie jeść 3 posiłki składające się z kromki lub dwóch kromek posmarowanych serkiem Danio. I tak: Jezeli często sikasz tego dnia, to serek brzoskwiniowy. Jak masz owulację albo ochotę na seks, to bananowy. W czasie okresu wisniowy. A kiedy masz dołek, to jagodowy. To przykładowo. Na obiad jakaś gęsta zupa i do talerza wrzucasz np. z rosołkiem marchewkę gotowaną, pietruszkę i pora. To co w garze, żeby dostarczyć witaminy. No i zupa musi być na kurze, albo wołowym. Mięso też wrzucasz z gara do talerza.

Koudra, wyrażaj się kulturalnie.... Podtrzymujeme tu chlubną tradycję Kafeterii.

Nie czujesz ducha tego forume. To dlatego wielcy Kafeterii z tąd odeszli. Jeszcze niektórym brakuje prowokacji, głupich tematów i piertolenia. Ale i oni odejdą. Zastępują ich nudziarze. Forume zeszło na psy i poszarpane wały z kołdry :P

Gość Mini ostrzega Forumełe upada
Dałem wam w tym temacie możliwość smiesznej twórczej inwencji. Niestety zabrakło polotu. Jacy nudziarze na forum, tacy i w życiu. Nawet stulejarze są przy nowicjuszach z Kafeterii wygrańcami.

jakoś nie widzę tutaj "gwiazd" kafe :pozdrawiam środkowym...,ladaco itp.Widać twoj kiepski temat ich nie przyciągnal.Nara.🖐️

Gość fsdgsdgd
Topikełe tworzą wpisujący tu posty. Co znaczyy, że zabijasz topik.

Gość stąd stąd stąd stąd stąd
stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd

Gość fsdgsdgd
PŚP i ladaco nie sa gwiazdami Kafe. Gwiazdy zgasły. Jesteś tu krótko, dlatego nie znasz prawdziwych legend.

Gość fsdgsdgd
stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd stąd Tak wiem, poszli sobie z tąd :P

bylam tu kilka lat temu i troche wiem.Ale jak znam kafe każdy siebie uważa za gwiazdę.Dla ciebie pewnie ty sam nią jesteś,zresztą łatwo sie wypoiwiadać na temat "gwiazd" pisząc na pomarańczowo.

Gość fsdgsdgd
BUeche che. Ale piertolisz.

Gość tetrahydro kannabinol
i benzylometylo keton :P