Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mefistoo

Gdy usłyszysz imię Ex w Trakcie

Polecane posty

Przytrafiło mi się coś z czym wcześniej się nie spotkałem. Od kilku tygodni spotykam się z Kobietą, kilka dni temu, w trakcie sexu, a dokładniej w momencie kiedy moja partnerka szczytowała, wykrzyczała imię swojego byłego zamiast mojego. No i zrobiło się mało przyjemnie, jak to rozumieć, co o tym Mysleć?

Gość bajlabajla
no przykre... widocznie to o nim myslala podczas a nie o Tobie

ja czasami mam tak jak się zdenerwuję to pierwsze imię, które mi się nasuwa jest mojej ex..ale by była akcja, gdybym krzyknął..o ja..

Gość I dream of You
a jak ex ma na imię?:)

Gość buhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bez kitu myśli o nim nie tylko w trakcie seksu :classic_cool:

Szczerze to już kilka razy zdarzyło się jej zwrócić do mnie jego imieniem. Niby nie są ze sobą od 2 lat ale jakoś takoś dopiero miesiąc po tym jak mnie poznała przestała otrzymywać z nim kontakty

Gość ja też uważam, że nie tylko
myśli, ale musi się z nim/nią spotykać na 10%

Gość ja też uważam, że nie tylko
na 100%, pomyłka!!

Zupełnie tego nie rozumiem, przecież może być z Eks, on bardzo chce by do niego wróciła, byli z sobą 8 lat rozstali się na miesiąc przed ślubem. Facet jest bardziej poukładany niż ja, ma więcej kasy, o co jej chodzi?? Skoro myśli o nim po co chce ze mną być?

Gość kibicka tour de Pologne
Z pewnoscia nadal go kocha i wciaz o nim mysli, kochajac sie z Toba myslala o nim, tego chyba nie trzeba Ci tlumaczyc ...... "Skoro myśli o nim po co chce ze mną być?" - bo milosc nie zawsze wystarcza, musi byc cos wiecej .... widocznie kocha go, ale nie widzi mozliwosci bycia razem, rozumiesz ?

Gość nie zasmiecac
slaba prowokacja

Gość moze to pomylka
on chce z nia byc a ona jest z toba tzn,ze nie kocha go. przyzwyczajenie, tyle razy uzywala tego imienia,ze jej sie wymsknelo.

Pomyłka?, może ale jakoś dziwnie wiele zbiegów okoliczności, kiedyś dzwoniłem do niej i nie odebrała, gdy zadzwoniłem za jakiś czas odebrała zdyszana, jak się okazało on wtedy było u niej, wytłumaczyła się ze niby zdyszana była od krzyczenia podczas kłótni z nim, ale jakoś mnie to nie przekonało, to było na samym początku i jakoś to mnie troszkę, przyznam szczerze, obleciało. Teraz z perspektywy czasu sam nie wiem co o tym wszystkich myśleć.