Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgrstr43454

MAŻ jagody369

Polecane posty

Gość ta jagoda jednak jest pusta

Gość a skąd wiecie ,ze to jej maz?
ja osobiscie nie posądzałabym jej ze wkleiła tu jego zdjecie No ,ale ja jej niz znam Ale skąd macie pwenosc ,ze to mąz jagody?

Gość dajcie jej spokoj
jak glupi temat to od razu Jagoda ;/ a kobita jakos w zyciu nie odezwala soe do mnie zle na zadnym z moich tematow, wg mnie babka ma jaja (jajniki) i jest w porzadku!

Gość plumplumka
nightbuterflyy bo jest taki topik jak wam sie podoba moj maz a jagoda ma w stopce jego zdjecie Nooo ty tez inteligencja nie grzeszysz :D:D Kazdy mogl to zdjecie skopiowac i zalozyc kretynski temat :P Dlatego trzeba byc idiota, aby na forum (a szczegolnie na kafe) wkleic zdjecie dzieci, meza itd

Gość bidek
hahaha to nie jest maz jagody ,swoja droga laska ma dobrze nasrane we lbie a glupiutka jakich malo.Moj synus i moj mezus opisy sa the best i tylko swiadcza o kompletnym debilizmie.to tyle na temat

Gość bidek
plumplumka-masz racje to jest idiotyzm z wklejaniem swoich ,meza a juz najbardziej dzieci zdjec.co to za matki ktore wklejaja zdjecia z swoich dzieci na forach szczegolnie kafeterii gdzie na kazdym kroku ktos kopiuje zaklada nowy topik i ma radoche.A ile to juz bylo topikow ze zjebki kopiowali zdjecia dzieci innych forumowiczek i zakladali topik"co za brzydkie dziecko"itp.Ogarnijcie sie kobiety troche

Gość rzeczywiscie
to jest ten sam facet z jej stopki :) kretynka

jagodo369- niby taka jesteś fajna i normalna ale kto normalny wkleja zdjecia meza i syna i pyta sie czy maż jest przystojny? wg. mnie nie masz czym ( znaczy kim) się chwalić

Gość jadźka jesteś moją idolką :D:D

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej