Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocha120

ile jeszcze bedziemy czekac..??

Polecane posty

cześć chciałam zaprosić do rozmowy wszystkie panie które starają się o dziecko co najmniej 2.5 roku i nadal nic :O musimy się jakoś wpierać żeby się nie poddać ja osobiście już wątpię ze kiedy kol wiek się uda... choć mam maleńka iskierkę nadziei jestem po dwóch poronieniach i mam okropny nacisk na dziecko zapraszam

Gość swoja_baba
Witam, przyłaczam sie do tematu. My staramy sie juz 4 lata, jestem 8 dni po inseminacji, za tydzien testuje

Gość swoja_baba
...kochana 4 lata to nic w porównaniu z parami które sie starają po ponad 10 lat i nic. U nas generalnie wyniki badan ok,u mnie tylko stwierdzono wrogi śluz i dlatego iui bylo jedynym rozwiazaniem.

no tak masz racje u nas wyniki badan ok wszystko w normie gin mowi ze poprostu nie trafiamy w te dni eh moj M mowi ze jest bezplodny chociaz ma juz jedno dziecko i tak mnie tym wkurza czasem mam wrazenie ze chce mnie zdenerwowac a zeby bral witaminy na poprawe jakosci nasienia tak profilaktycznie to nie ma mowy mowi ze jak ma byc to bedzie mam dfosc tego jego gadania;(

Gość swoja_baba
Jakie macie badania zrobione? Moj "m" ma szczególowe badania nasienia (morfologia nasienia) ja hormony,wymazy bakteriologiczne, na chlamedie, test po stosunku, laparoskopia.

Nie kazdy może być sportowcem tak jak nie kazda kobieta może byc matką. Po co robic coś na siłe?

Gość swoja_baba
kpiarz---jesli nie masz nic konkretnego w tym temacie do napisania to wynocha mi

Morfologiagen estradiol prolaktyna jonogram poziom cukru w sur antygen Biocenoza pochwy

uważam, że wyraziłem sie bardzo konkretnie. nie można mieć wszystkiego.

Gość swoja_baba
Zosieńko poziom LH masz nadany?? przede wszystkimsprawdz sobie tarczyce,test na wrogi śluz tez by się przydał.Ja codziennie rano mierze temperaturke waginalnie oczywiscie bo taki pomiar jest wiarygodniejszy. W ten sposob sprawdzasz, czy dochodzi w ogóle do owulki. Monitoring czy pecherzyki rosna i pekaja. Drożnośc jajowodów tez jest warta do zbadania

Gość swoja_baba
Malinko mąz niech zrobi szczególowe badania, koszt ok 200 zł

myslalam o tym ale moj gin jest teraz na urlopie i jestem umowiona na wizyte po urlopie czyli 16 go

ja ginekologiczne sprawy mam wporzadku ale robilam dawno musze jeszcze raz dokladnie porobic bo niby ból owulacyjny mam,sluz tez ale niewem czy owulacja jest moze byc tak ze jej niema tylko niewem czy ginekolog da mi skierwoanie na tak duzo badan odrazu napewno podstwowe badania czyli prolaktyna proestegon i badani tarczycy miala robione w 2008 ostanie badana i bylo wszystko wporzadku a niewem jak terz jej pojde to zobaczymy a maz jakie jeszcze badania oprucz nasienia ?

Gość swoja_baba
do Zosia--- to na podstawie wykresu powinnas wiedziec kiedy możesz sie owulki spodziwac

Gość swoja_baba
moj mąz robił tylko nasienie bo nie trzeba było nic więcej. Ty jesteś najważniejsza.

swoja_baba 4 lata to bardzo dlugo sie staracie ile trzeba miec cierpliwosci nie??? bo ja juz ją zaczynam tracic powoli to nie jest tak ze obsesyjnie mysle ze musze byc w ciązy poprostu chce a nieda sie tak do konca o tym nie myslec prawda!wszystkie moje znajome ,kolezanki sa mamusiami albo sa w ciazy ja juz 2 lata za 2 miesace bedzie po slubie a zajome dopiero co wyszly za maz i sa w ciazy itd czasem to mam juz dosc:(

tak prowadze taki wykres na 28 dni zapisuje tam temp zaznaczam stosunek zapisuje wyglad sluzu ;)

Gość swoja_baba
Zosia a ten wykres to nie przepadkiem na "skarbie mamy"? Malinka niestety musisz uzbroić się w cierpliwosc, ja tez czasem mam dosyć ale co zrobie. Musze walczyc

no ja sie tez nie poddaje zrobimy badania i bedziemy wiedzeli co jest grane mysle! narazie nia co gdybac ale wydaje mi sie ze maz ma slabe nasienie i jestem tego pewna!