Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocha120

ile jeszcze bedziemy czekac..??

Polecane posty

Gość swoja_baba
Malineczka dlaczego zakładasz ze to mąz ma problem?? Mozesz go miec Ty,wrogi śluz

taj mi sie wydaje niewem moge sie mylic zobaczymy niechce nic za wczasu pac zobaczymy jak sie przebadamy sam ginekolog powiedziakl ze maz musi najpierw zrobic badania dam ewam znac coi jak oczywiscie jak jeszcze ten topik bedzie istnial

Gość mamamia222
dziewczyny, u mnie tak wyglada sytuacja: 13 lat temu urodzilam syna. poznalam pozniej obecnego meza, ktory ma 2 dzieci. 6 lat temu przestalismy sie zabezpieczac i wspolrzylismy czesciej niz myszki :) i nic po 2 latach przebadalam sie u gin, maz zrobil badania spermy i niby wszystko ok ale kolejne 3 lata dzidzi nie bylo. we wrzesniu tak sie wkurzylam, ze az przeklelam tego najwyzej i powiedzialam dosc! nie to nie, nie bedzie dziecka, bedzie mi lepiej bo kase wydam na przyjemnosci itp... przestalam nawet zapisywac kiedy mam miesiaczke! a tu w okolicach 1 marca maz do mnie mowi, ze okres mi sie spoznia ... zrobilam test na 2 dzien (taki najtanszy) i pojawily sie 2 kreski! pomyslalam, ze tani test g** wart i nie uwierzylam az wieczorem zrobilam 2 test przy mezu i znowu 2 kreski... Takze ja sadze, ze najwaniejsze to sobie odpuscic!!!!! nie dac sie zwariowac :) powodzenia Wam zycze